Maxi89
Fanka BB :)
Gratulacje - wątpliwości nie ma bez dwóch zdań!Dzisiejszy z rana i już chyba wątpliwości nie mabeta w poniedziałek, bo mimo wszystko podchodzę bardzo ostrożnie do tego po poronieniu...cieszyć się będę chyba dopiero po usg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje - wątpliwości nie ma bez dwóch zdań!Dzisiejszy z rana i już chyba wątpliwości nie mabeta w poniedziałek, bo mimo wszystko podchodzę bardzo ostrożnie do tego po poronieniu...cieszyć się będę chyba dopiero po usg
Ja mając 22 lata w tym roku.. Miało być planowanie za 2 lata po ślubie Ale cóż zaczął się cykl po 60 dni, pcos, nie mam owulki od blisko roku.. I razem z narzeczonym zaczynamy pomimo młodego wieku wolę mieć chociaż jedno niż później wcaleDziewczyny a tak w ogóle, które z Was starają się o pierwszą dzidzie?![]()
Pięknie! Jeszcze raz gratulujęChyba spoko ten progesteron co ?
Ja również [emoji3059][emoji3059] w końcu przyjdzie ten czas zobaczysz.Bardzo, bardzo trzymam za Nas wszystkie kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja również nigdy nie brałam.Czy jest tu ktoś kto nie brał tabletek anty i nie może zajść w ciążę?
Super!!!! To przetarłaś nam szlaki na tych marcówkach to teraz prosze mi tu zaproszenie wysłać i miejsce przyszykować!Miałam dać znać [emoji846]
Mam drugą betę! [emoji846] Przyrost ok. Teraz tylko czekać na pierwsze USG
Pierwsza 45.45
Druga 98.83
Zobacz załącznik 1138537
Hej dziewczyny![]()
Z racji ze ja z testami owulacyjnymi nie mam za wiele wspolnego jeszczeCzy na nich zawsze jest druga kreska widoczna?