bleucoco
Fanka BB :)
Nie ma co się nastawiać po samym wyniku progesteronuAle dziewczyny mnie głowa boli chyba od myślenia bo po tych wynikach zaczęłam się nakręcac i dziś nie do życia jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma co się nastawiać po samym wyniku progesteronuAle dziewczyny mnie głowa boli chyba od myślenia bo po tych wynikach zaczęłam się nakręcac i dziś nie do życia jestem
ile juz sie starasz kochana jak mozna zapytac?Ja też tak miałam. Zaczęłam się starać szukałam objawów owu potem ciąży stresowałam się plamienia w środku cyklu były a teraz jak wzięłam na luz wrzuciłam. Nie przejmuje się niczym sex dla przyjemności i nie mam żadnych objawów owu ani ciąży wyszukanych bo i tak z tego nic nie było i mam teraz spokój. Jestem pod kontrolą kliniki i będzie co ma być nie mam na to wpływu.
Gratulacje !!!!!Jest I on !
7 lat w tym 5 strat.ile juz sie starasz kochana jak mozna zapytac?
Ja chyba muszę zbadać tsh z ciekawości skoro może skakać po poronieniu.
Cześć dziewczyny. Pierwszy raz będę się tu udzielać ale mam pytanie do Was , czy którejś z Was udało się za pierwszym razem. Moja historia jedt dość dluga przez ponad rok nie miałam jajeczkowania , w tym miesiącu dzięki Aromek dostałam zielone światło , była podwójna owulacja (mąż myślał że jestem w ciąży taka szczęśliwa wyszłam z gabinetu) Jest jakiś cień szans czy mam się nie nastawiac ? Lekarz kazał mi przyjechać w poniedziałek, ale wydaje mi się że to za szybko żeby cos zobaczył. Obecnie 18 dc
Brałaś duphaston w czasie starań?Nie ma co się nastawiać po samym wyniku progesteronuJa bez ciąży po owulacji miałam w 24 dc zazwyczaj około 20, po zapłodnieniu miałam 34. Te wyniki są naprawdę bardzo różne i ten progesteron 22 przede wszystkim oznacza, że doszło do owu i z tego trzeba się cieszyć
Trzymam kciuki!