olaaa7
Fanka BB :)
U mnie nie wiem co to bo biorę tylko pregna plus. Ale to było chwile i już przeszło.Właśnie też coś podobnego dziś czułam ale wydaje mi się że to ten ovarin cis tam pobudza chyba![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nie wiem co to bo biorę tylko pregna plus. Ale to było chwile i już przeszło.Właśnie też coś podobnego dziś czułam ale wydaje mi się że to ten ovarin cis tam pobudza chyba![]()
omegamed kupisz w rossmannie![]()
U mnie w rossmanie są ale tylko te podstawowe omegamed pregna a ja szukam tych omega med optima forteSerio!? Nie.... nie ruszam sie... nie ma magicznej sily ktora by mnie z kanapy zdjeła, dopiero na zadek usiadlam. Poki co mam jeszcze ten co wczesniej kupilam. Co mi juz przez gardlo srednio chce przechodzicale jak skoncze to zwroce uwage
dzięki
I jeszcze teraz patrzylam dostepnosc i jest od reki.... a w zadnej aptece nie znalazlam![]()
probujHejka moje cykle trwają 28 dni dziś 27 dc myślicie że mogę już zrobić test??pozdrawiam.
Walczymy do końca nie ?![]()
U mnie w rossmanie są ale tylko te podstawowe omegamed pregna a ja szukam tych omega med optima forteale w sumie mige sobie zrobić rajd po rossmanach i sprawdzić
![]()
No nie ma ale to chyba nie wielka różnica czy będzie forte czy nieW aplikacji rossmana mozna sprobowac sprawdzic
Ale tam nie ma....
Trzeba być dobrej myśli, pochwal się wynikiemMi w pierwszej ciąży dawał gin lutke "profilaktycznie".. wszystkim pacjentkom dawał, dlatego teraz boję się, że może jednak coś to dalo:/ No nic, poczekamy na wyniki proga. Udało mi się juz teraz podskoczyć na pobranie, więc wynik dziś wieczorem jutro rano![]()
Myślę że nic z tego bo bolą mnie piersi a u mnie to zwiastun @probujczekamy na 2 kreseczki!!!