To może i ja z Wami się skuszęJa też na 12.01 planuje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To może i ja z Wami się skuszęJa też na 12.01 planuje![]()
Ooo to czekamy razem [emoji846]Ja też na 12.01 planuje![]()
My staramy sie o pierwsze dzieciatkoDziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkachmacie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
Ja się staram o pierwszą... I marzą mi się bliźniaki ale ważne żeby mi się udało i było wszystko dobrze...Dziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkach [emoji846] macie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
Dopiero jak dostaniesz krwawienie to będzie 1 dcTo ja też powiedzmy w 2 dc, czekając na krwawienie z odstawienia. Mam nadzieję, że organizm już da radę jak najszybciej wrócić do normalności![]()
To ja jestem z wami trzecia do kolekcji, 34 dc, brak okresu i test negatywnyKochana,ja mam identyczną sytuację jak Ty,aż oczom nie wierzę że to czytam
Zazwyczaj cykl 28 dni,dzisiaj 34dc,test negatywny,@ brak,ostatnia @ 28.11 :-)
Trzymam za Ciebie kciuki, pisz jak rozwój sytacji:-*