• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
helloł, u mnie po staremu. Owu niby zakończona a jajnik prawy dalej pobolewa. W przyszły weekend powinnam dostać okres, także na nic się nie nastawiam w tym miesiącu, bo boboseksów za dużo nie było.

O co chodzi z tym wiesiołkiem? herbatke trzeba pić na płodność czy to sąjakieś tabletki? Sprawdza się to w ogóle?

U mnie zaczyna się chyba etap poszukiwania zagubionych objawów ciążowych ( pomimo negatywnego testu). A mianowicie wydaje mi się że czuje lekkie mrowienie w sutkach ,tak jakby pod nimi ( z wyglądu nic się nie zmieniły ) o_O:errr::rolleyes2:
Ja z kolei jak tylko wyczytam o jakimś "nowym" objawie ciąży to zaraz się go doszukuje. Metaliczny posmak w ustach-o tak, czuje. Ból zęba-o tak, boli 🤣 jakbym wyczytała ze objawem ciąży jest porost łusek, albo zmiana koloru oczu to pewnie i to bym zauważyła 🤣

Ja z kolei jak tylko wyczytam o jakimś "nowym" objawie ciąży to zaraz się go doszukuje. Metaliczny posmak w ustach-o tak, czuje. Ból zęba-o tak, boli 🤣 jakbym wyczytała ze objawem ciąży jest porost łusek, albo zmiana koloru oczu to pewnie i to bym zauważyła 🤣
Haha ja też tak mam 😅😅 teraz @kiwaczka89 napisała że boli ją prawy jajnik to co mój zrobił właśnie w tym momencie zakuł 🤦‍♀️😜

reklama
U mnie się nie sprawdza wiesiolek, ale to może przez lek na stymulacje clostylbetgyt który powoduje właśnie problemy ze sluzem i nic nie pomaga [emoji2370]
helloł, u mnie po staremu. Owu niby zakończona a jajnik prawy dalej pobolewa. W przyszły weekend powinnam dostać okres, także na nic się nie nastawiam w tym miesiącu, bo boboseksów za dużo nie było.

O co chodzi z tym wiesiołkiem? herbatke trzeba pić na płodność czy to sąjakieś tabletki? Sprawdza się to w ogóle?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry