Ja od następnego dnia, jak miałam owu 13dc, to liczę od 14 dni po owulacji.Od kiedy liczycie dpo? Od dnia pozytywnego testu owulacyjnego czy od następnego dnia ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja od następnego dnia, jak miałam owu 13dc, to liczę od 14 dni po owulacji.Od kiedy liczycie dpo? Od dnia pozytywnego testu owulacyjnego czy od następnego dnia ?
z ta temperatura to nie popadajcie w skrajnosci. ja nie mialam podniesionej w zasadzie, zawsze w granicy 36,7-36,9. wiec nie kazda kobieta ma tak samo. na poczatku ciazy mierzylam codziennie ale jak mi zaczela skakac od 36.3-36.9 to stwierdzilam, ze predzej zamecze sie psychicznie niz cokolwiek z niej wywnioskuje. jak jest cien cienia to na bete kochana, zeby rozwiac wszelkie watpliwosci, chociaz z beta tez roznie bywa.U mnie dzisiaj jasna kreska na bobo teście, na DOZ nic nie widzę, s temp.spadla na łeb na szyje. 36,66 [emoji51][emoji51][emoji51][emoji26][emoji26][emoji26]
Ten lekarz to jakiś konował. Spróbuj iść do kogoś innego. Próbowaliście wszelkich metod czy jak narazie tylko naturalnych?Łatwo napisać...
Moja energia uleciała wraz z betą 0,2. I czekaj tu gamoniu kolejne 2 cykle... Ja tam nie jestem typem osoby, co jakoś tam emocjonalnie odpuszcza, zawsze to gdzieś w człowieku siedzi...
Pamiętam słowa lekarza ginekologa "Pani nigdy nie zajdzie w ciążę"
Ta... i tacy się nazywaja lekarzami...
Mnie już nawet żadne wyjazdy nie cieszą, nic. Hmm trudno teraz coś znaleźć co by tak resetowało człowieka - może najwyżej skok z baaardzo dużej wysokości. Na łeb. Sory ale taka prawda.
Marzenia to głupota. Nigdy się nie spełniają... ale Wy się nie musicie ze mną godzić.![]()
No to u mnie wychodzi że jest 10 dpoJa od następnego dnia, jak miałam owu 13dc, to liczę od 14 dni po owulacji.
JapierdzieleWitam się z...................................... Jedna kreska [emoji6]
No to jeszcze za wcześnie może być. Nie łam sięNo to u mnie wychodzi że jest 10 dpo
Dzień dobry
Świat stanął na głowie a ja razem z nim
Oczywiście nic, zero, biało...
@Mrufka®®® czekamy![]()
Ja zrobiłam dwa... masakra jakaś...Nawet pink nie chciał mnie oszukać cieniem![]()