Kasiam13161
Fanka BB :)
Dzięki tobie również życzę dwóch kreseczek. Mam nadzieję że obie będziemy się cieszyć i nie tylko my wszystkim dziewczynom życzę żeby ten nowy rok był lepszy i szczęśliwy.Życzę dwóch kreseczek![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki tobie również życzę dwóch kreseczek. Mam nadzieję że obie będziemy się cieszyć i nie tylko my wszystkim dziewczynom życzę żeby ten nowy rok był lepszy i szczęśliwy.Życzę dwóch kreseczek![]()
To jest straszne co cie dotknęło i współczuję ale masz dwójkę dzieciaczkow i męża i będzie dobrze , A dzieciaczkow Ci zazdroszczę że masz dwójkę, bo ja bym chciał chociaż jednoSwoją dwójkę mam z poprzedniego związku, dla obecnego partnera to będzie pierwsza maleństwo. On również przeżył tą stratę, mamy nadzieję że następnym razem sytuacja się nie powtórzy. Słyszy się o poronieniach itd.ale dopóki nie dotknęło mnie to osobiście nie zdawałam sobie sprawy z cierpienia jakiego doświadcza wtedy kobieta
Tak dokładnie kto jak nie myRazem przebrniemy przez starania,My kobiety silne jesteśmy, jak się potykamy to wstajemy,poprawiamy koronę i pędzimy dalej![]()
Napewno się doczekaszTo jest straszne co cie dotknęło i współczuję ale masz dwójkę dzieciaczkow i męża i będzie dobrze , A dzieciaczkow Ci zazdroszczę że masz dwójkę, bo ja bym chciał chociaż jedno
My o pierwsze. Udało nam się raz w tym roku (po ponad pół roku starań), ale nasza radość trwała raptem do 12tyg. Obecnie nasz 3csDziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkachmacie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
Kup test clearblueU mnie 19 dc.
Nie spodziewam się cudów po tylu latach starań (niepłodność idiopatyczna), ale póki nie ma menopauzy to będę się starać do oporu.
16.01. mam 38 urodziny i jeśli @ się nie pojawi to zrobię test.
No chyba że znów zglupieję w Rossmanie i kupię garść testów.
Dziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkach [emoji846] macie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
Ja dzisiaj 33 dc, biało na teście ciążowym aż razi, za to test owulacyjny pozytywny kolejny dzień plus meeega ból krzyza.