• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Swoją dwójkę mam z poprzedniego związku, dla obecnego partnera to będzie pierwsza maleństwo. On również przeżył tą stratę, mamy nadzieję że następnym razem sytuacja się nie powtórzy. Słyszy się o poronieniach itd.ale dopóki nie dotknęło mnie to osobiście nie zdawałam sobie sprawy z cierpienia jakiego doświadcza wtedy kobieta
To jest straszne co cie dotknęło i współczuję ale masz dwójkę dzieciaczkow i męża i będzie dobrze , A dzieciaczkow Ci zazdroszczę że masz dwójkę, bo ja bym chciał chociaż jedno

To jest straszne co cie dotknęło i współczuję ale masz dwójkę dzieciaczkow i męża i będzie dobrze , A dzieciaczkow Ci zazdroszczę że masz dwójkę, bo ja bym chciał chociaż jedno
Napewno się doczekasz🙂 i dobrze że jest to forum,zawsze razem jakoś lepiej,tu możemy sobie ponarzekać w gorsze dni i gratulować owocnych starań. Czasem naprawdę nie ma się komu wygadać ehhh🙄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry