reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jak jechalam pierwszy raz do rodziny chłopaka do Katowic to przez pierwsze pare dni bolała mnie głowa i wszedzie mi smierdzialo. Nie ma to jak nadmorskie powietrze
Wyobraź sobie kochana, że wracając znad morza, znalazłam się w Częstochowie, zaczęła mnie tak głowa napitalac że szok, odrazu stwierdziłam: oho wracamy do rzeczywistości 😓😓😓😓

Może itd a to jakiś znak. Dziwne! Nigdy tak nie miałam. Siedzę właśnie teraz i myślę o papierosku, głowa nie boli. A teraz kurde pójdę zapale i uj bombki strzeli po pewnie znów zacznie mnie naparzac [emoji23] Może kurde odpuszcze Maz się śmieje że w końcu może przestanę palić [emoji33][emoji23]
Wiesz co, ja kiedyś paliłam i paliłam i paliłam, aż któregoś dnia zaczęła mnie bolec głowa i pojawiły się mdłości. Sam zapach fajek, który kiedyś uważałam za nawet fajny ( [emoji2961] ) zaczął przeszkadzac i wyczuwałam go na kilometr. W ciąży nie byłam, nawet nie było takiej szansy. Odstawiłam papierosy z dnia na dzień. Bóle i mdłości minęły jak ręka odjął. Po prostu chyba organizm dał znać, żebym trochę się opamiętała :p

Tak moze byc :)
Może itd a to jakiś znak. Dziwne! Nigdy tak nie miałam. Siedzę właśnie teraz i myślę o papierosku, głowa nie boli. A teraz kurde pójdę zapale i uj bombki strzeli po pewnie znów zacznie mnie naparzac [emoji23] Może kurde odpuszcze Maz się śmieje że w końcu może przestanę palić [emoji33][emoji23]

reklama
Do góry