Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ona po prostu wybiera sobie srodekJa nie ufam totalnie tej aplikacji flo. Mam ja po to aby mieć podgląd jak długie mam cykle i kiedy były przytulanki. Owulacji nie potrafi mi chyba wyliczyć ...
U mnie to samo dlatego zaopatrzyłam się w testy owu i sama na razie to kontroluje. Okres też potrafi mi przesunąć o kilka dni..Ona po prostu wybiera sobie srodeka przeciez roznie moze byc.. ja mam raz 9 dc a ona pokazuke i tak ze bedzie 13 dc
![]()

Ach ta sztuczna inteligencjaOna po prostu wybiera sobie srodeka przeciez roznie moze byc.. ja mam raz 9 dc a ona pokazuke i tak ze bedzie 13 dc
![]()
Witaj ☺ ja mam wizytę w piątek i na niej mam nadzieję się coś dowiem . To już ostateczny termin gdzie powinno być wiadomo czy coś wyszło czy nie. Trzymam kciuki !Hej , jestem Daria
Ja aktualnie 25 dzień cyklu , ból jajników jak na pms i trochę wcześniej ból piersi . Testować będę w sobotę lub niedzielę i z tego co przeczytałam sporo z was też akurat w te dni . Życzę pięknych dwóch kresek !!!
A jest coś takiego?Robiła któraś może test domowy ciążowy z krwi
A jest coś takiego?