reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Właśnie mam taki zamiar [emoji16] wykorzystać płodne do cna [emoji23][emoji23][emoji23] Jakoś nie nastawiam się na ten cykl, podchodze dobrego że co ma być to będzie

Jak są chceci i siły to korzystajcie :) my ten cykl to korzystamy ile sie da, z reszta jak wspomnialam duzo sie zmienilo odkad nie ma strachu przed tym wszystkim :) nawet na pytanie co chce na obiad nie dostalam powaznej odpowiedzi 🙉 a myslalam ze to my az tak glupiejemy na tym punkcie 🤣

reklama
To wlasnie mi ginekolog polecal :) na miejscu dostepne 95 km ode mnie:D
Polecał przy staraniu się czy jak już się jest w ciąży? Niby to suplement ale przeczytałam, że niby nie powinno się brać takich gdy nie jest się w ciąży bo zapotrzebowania są inne 🙄 ale z drugiej strony przecież nie może zaszkodzić 😃 i u mnie dostępny w mieście obok. Jednak jestem skłonna po niego pojechać bo skład ma całkiem dobry

Ja wczoraj poszłam do hebe po fluid . I tak to kupiłam jeszcze tusz do rzęs,płyn do higieny intymnej ,młodemu mydło zajki no i przy kasie ofkors test ciążowy 🙈 niestety obok było Pepco i weszłam na chwilę... Ledwo do domu dotaszczylam ta ich wielką torbę

No właśnie wyprzedaze sa i mimo ze mloda ma od diabla ciuchow to kupilam pare rzeczy. Zaszlam do ccc to buciki kupilam dla kolezanki corki takie przejściowe skorzane. No bo ze 100 na 29.99 :D

Polecał przy staraniu się czy jak już się jest w ciąży? Niby to suplement ale przeczytałam, że niby nie powinno się brać takich gdy nie jest się w ciąży bo zapotrzebowania są inne 🙄 ale z drugiej strony przecież nie może zaszkodzić 😃 i u mnie dostępny w mieście obok. Jednak jestem skłonna po niego pojechać bo skład ma całkiem dobry

Kazał mi sie juz zaopatrzyc i brac. A dopiero zaczelismy starania w wigilie

Ja teraz jakoś na ludzi podchodze teraz. Na mega luzie [emoji16]
Jak są chceci i siły to korzystajcie :) my ten cykl to korzystamy ile sie da, z reszta jak wspomnialam duzo sie zmienilo odkad nie ma strachu przed tym wszystkim :) nawet na pytanie co chce na obiad nie dostalam powaznej odpowiedzi [emoji86] a myslalam ze to my az tak glupiejemy na tym punkcie [emoji1787]

reklama
Do góry