reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Zawsze możesz robić testy paskowe, zawsze to mniej plastikuDziewczyny wiem że to może zabrzmi fatalnie ale jestem przeciwnikiem plastiku no i z testami mi bardzo nie po drodzęzrobiłam tylko 4 testy ciążowe w przeciągu roku
choć co cykl świruje. Jeśli się nie uda teraz to zakupie testy OWU. Wcześniej prowadziłam tylko kalendarzyk i obserwowałam śluz + wizyty u gina.
Tak byłam przekonana że śluz mi powie prawdę.... teraz szukam czegoś sprawdzonego. Polecicie coś świerzej w tym temacie? Coś skutecznego, sprawdzonego niekoniecznie taniego.
Wiem jestem ekoświrem ale...źle się czuje jak dużo śmieci produkuje☺
Ja w lipcu 33. Pierwsze dziecko 31.Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pytaale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy
ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
![]()
Mnie cały czas zastanawia czemu masz znowu taką niską bete.Ale przy takiej niskiej becie krecha raczej nie będzie mega mocna.
A widze ze jednak jakos tam ciemnieje..
No nic zobaczymy
Gratulacje, krechy super
kasiaa91
A jak długie są cykle? Sperma potrafi bardzo mocno przypominać śluz płodny, tym bardziej kiedy w czasie stosunku pochwa dodatkowo się nawilża.Dziś zauważyłam jakby trochę płodnego śluzu. Wczoraj były przytulanki więc nie mam pewności czy to śluz czy resztki z wczoraj. Dziś 23dc.
olaaa7
U mnie zawsze sperma jest nieprzezroczysta więc nie wiem. To mój dopiero 3 cykl po porodzie i po anty które brałam po połogu. Pierwszy miał 34 dni a drugi 33 dni.A jak długie są cykle? Sperma potrafi bardzo mocno przypominać śluz płodny, tym bardziej kiedy w czasie stosunku pochwa dodatkowo się nawilża.
olaaa7
No chociaż na moje oko bardziej to przypominało śluz no ale zobaczymy. Jakoś nie mamy już ochoty ma przytulanki w tym cyklu a szkoda odpuścić skoro dopiero 23 dc a cykle takie długie.Może być, że resztki. Chociaż powiem Ci ze ja w tym cyklu miałam kilka razy plodny w różnych odstępach czasu
Ja dokładnie tak samo, niecały miesiąc i 29Ja za niecały miesiąc 29 [emoji51][emoji51][emoji51]
Ja dziś rano zrobiłam test owulacyjny i ewidentnie jest już po, więc teraz tylko czekać i jakoś przeżyć tą drugą część cyklu bez świrowania

Ale czy ta kreska z dzisiaj nie jest jaśniejsza od wczorajszej?Gratulacje, krechy super
reklama
kasiaa91
Sperma powinna być nieprzezroczysta ale po kilku godzinach w drogach rodnych jej wygląd może się diametralnie zmienić - na taki śluz właśnie.U mnie zawsze sperma jest nieprzezroczysta więc nie wiem. To mój dopiero 3 cykl po porodzie i po anty które brałam po połogu. Pierwszy miał 34 dni a drugi 33 dni.