Smerfetka94
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie miałaś monitoringu i nie masz 100% pewności że owu się nie przesunęła.@olaaa7 patrzac na to troszk inaczej..
W pazdzierniku bete robilam 4 dni po @ byla 7, gdyby teraz bylo ok to tego samego dnia wynosila by ok 30 to jest troche roznicy
No chyba będzie trzebaTo może się poswieccie jeszcze 1 dzień
W tym roku skończę 29, pierwsze dziecko urodziłam mając 21 lat. Czas na rodzeństwoDziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pytaale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy
ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
![]()
Wiosną stuknie mi 32 lataDziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pytaale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy
![]()
Ja mam 29 i nie wiem jakim cudem przeszłam w kilka miesięcy od „dziecko może za 5 lat” do „dajcie mi je natychmiast”Wiosną stuknie mi 32 lataNie wiem jak to się stało że nie tule jeszcze różowego bobasa
![]()
Dobry znakU mnie dziś 3 dzień odrzucenia od kawy.
Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pytaale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy
![]()
U mnie wręcz przeciwnie. Mogę pić tylko kawę cały dzieńU mnie dziś 3 dzień odrzucenia od kawy.