MamaBuni
Fanka BB :)
ja 12 dcCzy ktoś jeszcze ma dzisiaj 14 dc czy tylko ja?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja 12 dcCzy ktoś jeszcze ma dzisiaj 14 dc czy tylko ja?![]()
Ja dokładnie 14 dcCzy ktoś jeszcze ma dzisiaj 14 dc czy tylko ja?![]()
Może idź do ginekologa, powiedz jak wygląda sytuacja i poproś o coś na podtrzymanie? Czasami luteina działa cuda...Beta 17
Taki mam zamiarMoże idź do ginekologa, powiedz jak wygląda sytuacja i poproś o coś na podtrzymanie? Czasami luteina działa cuda...
Hej.
Miałam Wam tu nie zaśmiecać takimi problemami wątku ale myślę, że należą się wyjaśnienia ciszy z mojej strony.
Jak już pisałyśmy o tym tutaj mnóstwo razy, 2 kreseczki to dopiero początek.
Wczoraj po wizycie przepłakałam cały dzień :/ Kropka ma 3mm i bijące serduszko ale obok jest ogromny krwiak, który może zabrać to szczęścieJestem przykuta do łóżka , nawet oddychać mam delikatnie, nie stresować się i mieć nadzieję..
Także trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i podczytuję w wolnej chwili, odezwę się pewnie po wizycie prywatnej w przyszłym tygodniu, chyba że coś się szybciej wyjaśni![]()
Postanowiłam że jeżeli teraz się nie uda to w następnym cyklu próbie hormony . W pierwszej fazie cyklu robi y estradiol,FSH, prolaktyne, i TSH ( cały zestaw) czy coś jeszcze?
Ja już nie wiem jak interpretować te te tsetsy. Czy już po czy warto jeszcze się starać. Test zrobiony przed chwilą [emoji4]Zobacz załącznik 1068575
Beta 17
Może się uda akurat na owu [emoji3]Postaramy się. Ale myślę że już w tym cyklu nic z tego nie będzie. Jak dzisiaj będzie owu to i tak już po ptokach [emoji23]