locala
Fanka BB :)
Mi nigdy sama nie spadla. Ale podobno dieta, witaminy mogą ją nieco obniżyć.
Jest to możliwe żeby ta tarczyca sama spadła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest to możliwe żeby ta tarczyca sama spadła?
Możliwe. Mi w ciąży sama spadła bez zwiększenia dawki leków. No i też zależy od diety.Jest to możliwe żeby ta tarczyca sama spadła?
FantastycznieHej dziewczęta! Jestem po Sono-HSG, badanie trwało 5 minut, nic mnie nie bolało, oba jajowody drożneTeraz kolej na męża [emoji51]
Fantastyczniewiesz że podobno teraz plus dwa cykle są bardzo płodne [emoji4][emoji4][emoji4]
Dobrze że napisałaś, zmotywowało mnie to żeby też iść i się nie bać[emoji16]
A robiłaś usg tarczycy. Ja wyniki mialam w normie a dopiero przy usg okazalo sie że jest coś nie tak. Mam o połowę za mała tarczyceWkleiłam Wam moje wyniki ale nikt nie zareagował tutaj na zwykłej kartce te z września a screen z dzisiajZobacz załącznik 1068740Zobacz załącznik 1068741
W czwartek za tydzień idę do endokrynologaA robiłaś usg tarczycy. Ja wyniki mialam w normie a dopiero przy usg okazalo sie że jest coś nie tak. Mam o połowę za mała tarczyce