reklama

Matka. Wariatka
Fanka BB :)

KurdeNie mam prawa jazdy niestety i nie będę miała czym dojechać do roboty![]()
Rudaa94

A mnie nie przez mdlosci 
 po prostu sie chcialo 
 mdlosci nie mialam 

Nooo a męczyły mnie okropne mdlosci aż do 2 trymestru i nie dawałam rady zjeść coś wartościowego. Zazwyczaj biała bułka z czymś tam. I zapychanie później rogalikami, ciasteczkami bo po nich nie chciało mi się wymiotować więc tak ciągnęłam. Wszystko inne mi śmierdziało, nie smakowało.
Matka. Wariatka

Japierdziele beta za 65zl?!?!?!Ja czekam na bete [emoji4] Robię na miejscu za te 65 zł bo nie chce mi się jeździć [emoji23]
Rudaa94

A ja sie zastanawialam czy Ty przypadkiem jeszcze nie spisz 

Ja czekam na bete [emoji4] Robię na miejscu za te 65 zł bo nie chce mi się jeździć [emoji23]
Matka. Wariatka

No i oczywiście trzymam kciuki. Jak za taką kasę to powinna być mega wysokaJa czekam na bete [emoji4] Robię na miejscu za te 65 zł bo nie chce mi się jeździć [emoji23]
Rudaa94

Dokladnie 
 chyba ze do pobrania krwi stawiaja obiad to wtedy cene zrozumiem 

Wlasnie.... ide zjesc obiad na sniadanie, pozniej obiad na obiad

Zaszalalam z ilosciq spaghetti wczoraj ...

No i oczywiście trzymam kciuki. Jak za taką kasę to powinna być mega wysoka [emoji23]
Wlasnie.... ide zjesc obiad na sniadanie, pozniej obiad na obiad
Zaszalalam z ilosciq spaghetti wczoraj ...

Ostatnia edycja: 

Matka. Wariatka

I masaż stópDokladniechyba ze do pobrania krwi stawiaja obiad to wtedy cene zrozumiem
![]()
Mimi9065

To rozumiem że pinki oszukują na pozytyw ?Kurde ☹ to rób kolejnego sikanca jutro albo pojutrze. Kreska powinna ciemnieć już jeśli jest ciąża. Ino nie te pinki oszukańczekurde też durna to kupiłam i pewnie nawet go nie zrobię bo boję się że coś zobaczę i się rozczaruje tylko.
reklama

wiola0904

matko... 10 to ja sie modle zeby miec a nie 3 razy tyle. ja mialam plany wlasnie takie jak Ty... duzo aktywnosci, swiezego powietrza, zbilansowana dieta. czekalam do 2 trymestru z cwiczeniami. tydzien temu poszlam do ginekologa, zakaz seksu, aktywnosci fizycznej, zalecane powolne lecz dlugie spacery. moja waga chyba slyszala, co mowi ginekolog bo pokazuje coraz wiecejFarciaramam nadzieję, że i u mnie waga nie poleci jakoś dramatycznie zaś. Trzeba się pilnowac po prostu i ruszać jak najwięcej. Choć znam i takie co się pilnowały, ruszały a i tak kończyly z +10kg na wadze bo metabolizm zwolnił okropnie.