ElaStyczna
Fanka BB :)
Dobra.. to sie jeszcze nie podlamujeNo kurde raczej!U mnie się sprawdzilo. Z hot laski się zrobiłam zmarzluchem który wszędzie za sobą ciągnie koc
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra.. to sie jeszcze nie podlamujeNo kurde raczej!U mnie się sprawdzilo. Z hot laski się zrobiłam zmarzluchem który wszędzie za sobą ciągnie koc
![]()
Cicho i prawie szeptem aczkolwiek pełnym ekscytacji tonem gratulujęTo widzę mamy podobnie![]()
Pęcherzyki mi nie rosną, i teraz się okaże czy w tym cyklu coś mi się udało wyhodowac. Wiem, że 8dc jest ciut wcześnie na monitoring ale mam jeszcze tylko jutro i w poniedziałek wizyte
Chyba właśnie nie chce@smerferka koniecznie jutro beta
Zawsze jest nadzieja ❤ ja byłam w lekkim dolku bo w czasie owu mąż był chory, później zaraz po owu ja się pochorowalam (dziad mnie zaraziłDobra.. to sie jeszcze nie podlamujenadal jest nadzieja
Na razie brak dominujacego ale przynajmniej wiem, że bez torbieli i polipów. Jutro idę do innej gin. W poniedziałek będzie najlepszy dzień na monitoring a do środy jak nie pęknie to zastrzykI jak po usg?
SuuuperDoczekałam się ! Minutę temu
Wczoraj było 2,38
Dzisiaj 6,13
Tak że rośnie ładnie na razie bo o 180% w 23 godziny![]()