Patla9393
Fanka BB :)
Jeszcze chwiluniaHej, gratuluje dwóch kreseczek
Ja witam się z Wami i z moim głównym pytaniem przy pierwszym cyklu z testami lh... czy to już czy ile jeszcze???Zobacz załącznik 1079636
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeszcze chwiluniaHej, gratuluje dwóch kreseczek
Ja witam się z Wami i z moim głównym pytaniem przy pierwszym cyklu z testami lh... czy to już czy ile jeszcze???Zobacz załącznik 1079636
Już niedługo, ale to jeszcze nie jest pozytyw. Co nie zmienia faktu, że już teraz warto się starać, więc do dziełaHej, gratuluje dwóch kreseczek
Tak późno? No to może rzeczywiście jeszcze poczekamJa pierwszy wynik bety miałam online jakoś o północy, także nie trać nadziei![]()
Też się zdziwiłamTak późno? No to może rzeczywiście jeszcze poczekam![]()
@Smerfetka94 jak tak dalej pojdzie to ja wyrzuce telwwizor tui tak co wieczor wieksze emocje i telenowela " Jak zareaguhe Stary na wiec o ll?"O 23.00 mowie mojemu..jak mala pojdzie spac i po kapieli...
Chcę w spokoju sie pocieszyc.
Ale jajca laski. Taka kreche mialam z małą w ciazy
@Smerfetka94 jak tak dalej pojdzie to ja wyrzuce telwwizor tui tak co wieczor wieksze emocje i telenowela " Jak zareaguhe Stary na wiec o ll?"
I nadal mam zimny nos [emoji849] w ogóle jest mi zimno ciągle...
Ej tez mam ciagle zimny nos i dlonie [emoji3166] moge uznac za objaw? [emoji16]
Jeszcze mu nie powiedzialam@Smerfetka94 jak tak dalej pojdzie to ja wyrzuce telwwizor tui tak co wieczor wieksze emocje i telenowela " Jak zareaguhe Stary na wiec o ll?"
Będę w piątek badała![]()
Wiesz test wyszedł super blady - cień cienia. Plus po nocy z dość zagęszczonego moczu. Przy becie ok 25-50 byłaby już normalna kreska zapewne![]()