Dzięki za wsparcieJa mam dobretrzymam kciuki!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za wsparcieJa mam dobretrzymam kciuki!
DziękiZwalnia.
Ja też tak miałam.
Przyrost super.
Przy tanim wzroście cp to mało prawdopodobne.Dzięki za wsparcie [emoji3590] najbardziej się boję cp [emoji22]
Niee nie kłuję się już do dzisiejszej wizyty. Koniec nerwow lekarz wszystko powie. Zapisałam się prywatnie gosciu ma bardzo dobre opiniePrzy tanim wzroście cp to mało prawdopodobne.
Miałam cp i wszystko na jej temat mam w małym palcu.
Jeśli chcesz być spokojna oznacz progesteron. Właściwe stężenie wyklucza cp w prawie 100%[emoji7][emoji177][emoji177]
Aaaa to tym bardziej jak już wizyta u gin to nie ma potrzeby. Myślałam,że dłuższy termin.Niee nie kłuję się już do dzisiejszej wizyty. Koniec nerwow lekarz wszystko powie. Zapisałam się prywatnie gosciu ma bardzo dobre opinie
To chyba kurna ta ogórkowa![]()
Zeżarły i zaciążyły. Czyżby ogórki kwaszone metodą naturalną wspomagały spring plemnikowy i zwiększały wsyssanie się do jajeczka? [emoji848][emoji848]
A może to pochodne gatunku - ogóras wpływa na ogórasa![]()
26dc, test z pierwszego, biel bieli. Cóż, wydaje mi się, że cykl stracony. Przykro jak zawsze. A jak tam u Was?
Ja też miałam cp i miałam przyrost książkowy takze nie ma reguły .Tak progesteron dużo wyjaśni!Przy tanim wzroście cp to mało prawdopodobne.
Miałam cp i wszystko na jej temat mam w małym palcu.
Jeśli chcesz być spokojna oznacz progesteron. Właściwe stężenie wyklucza cp w prawie 100%[emoji7][emoji177][emoji177]