reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To ja jestem dziwadłem z tymi temp :) w owu miałam 34,2 :p po owu też tak do 35 max. Jeden dzień 36,1 i czułam jakbym miała gorączkę [emoji23] później spadło na 34-35 i beta wtedy zaczęła rosnąć :) (fotka aktualnej po spacerze i ruchu )

Ja przy temp jakie podala ForgetMeeNot to jej owulacyjna to jest moja w pierwszej fazie :D przy Twoich to bym chyba trupem byla :D

Gratuluje kresek [emoji3590]

reklama
Mnie chyba bardziej kłuło w macicy jak nie zaszłam niż jak zaszłam 🙄 Natomiast w udanym cyklu jajnik z którego była owulacja bolał tak że nie byłam w stanie leżeć na tym boku (zawsze śpię na lewym w od 3 dni muszę na płasko)
Mnie w owulacje strasznie boli jajnik.. nie moge nogi wyprostowac spanie tez jest trudniejsze.. i pierwszy raz mialam tak ze po owu on mnie pobolewal dalej ale juz nie tak mocno..

Czyli uklucia w macicy nie sa objawem u kazdej? Powiem wam ze te uklucia to byl jeden z glownych objawow gdy zobaczylam kreski ale wtedy poronilam. Teraz zawsze od 8 dpo siedze i tak sie wsluchuje zeby tylko cos poczuc a tu nic. Wtedy tez duzo spalam a teraz tez nie chce mi sie.. i juz mnie naszly mysli ze dupa z tego cyklu..
Ja kłócia nie miałam, brzuch też mnie nie bolał, ani nie boli.. Ale bardzo dużo kichalam przed testem i mega ból w jajnikach wtedy czułam..

:( najwazniejsze, ze bylo kilka dni przed ;) i to w ladnych odstepach. A czasami to lepsze jak mamy ochote, niz mechaniczne “ciupcianie sie”

I nie ma za co. Ja chyba bardziej ufam NPR niz testom owu. No chyba, ze masz taki ktory wskazuje Ci jaka jest wartosc LH. ;) a nie kreski i kreseczki. Lh jest smiesznym hormonem ktory lubi sobie skakac. I rano moze byc niski a popoludniu wysoki. Czasem trudno go uchwycic.

Nie mam takich niestety. A w sobotę wieczorem nie miałam jak zrobić testu zeby sprawdzić. Tez mi siw wydaje, ze temperatura i odczucia są chyba bardziej wiarygodne.
Dziękuje raz jeszcze [emoji7][emoji4]

Niestety, to nowe mieszkanie. Wszystko się niesie bo jeszcze nie jest zapełnione rzeczami [emoji6] nie da rady. Musieliśmy chyba hotel wynająć, a teściowej powiedzieć że idziemy na randkę. Ta opcja jest bardzo prawdopodobna jeżeli faktycznie owu się przesunie [emoji6]
kochana, jak to sie mowi, dla chcacego nic trudnego... jak nie hotelik (co jest niezwykle fajne, wiem, bo my z moim P. czasem korzystalismy, choc nie musielismy, tak po prostu, dla relaksu i odskoczni od codziennosci) to ...bede brał Cie... w aucie...

Nie mam takich niestety. A w sobotę wieczorem nie miałam jak zrobić testu zeby sprawdzić. Tez mi siw wydaje, ze temperatura i odczucia są chyba bardziej wiarygodne.
Dziękuje raz jeszcze [emoji7][emoji4]

Nmzc ;) teraz czekac tylko na pozytywne wyniki. Teraz moze Ci spasc nieco w ktoryms dniu i wtedy najprawdopodobniej moze byc implantacja ;) a potem niech szybuje;) [emoji3575]

Poprosiła mnie moja Pani Doktor abym zrobiła przed wizyta betę i po 48 godzinach druga. Także chyba na razie spokojnie czekam na wizytę :) a orientujecie się czy w 6tyg robi lekarz jakieś usg? Jak to wyglada? To
Moja pierwsza ciąża stad tez tak dopytuje :)
Mi robił usg dopochwowe i pokazał kropeczkę, powiedział że jest odpowiednio duża do wieku ciąży i skierował na badania krwi. Pobrali chyba z 5 fiołek i do oznaczenia grupy itd...

Dziękuje :)

Wcześniej wiecznością było czekanie 2 tygodnie na badanie krwi czy się udało :) teraz wiecznością jest czekanie do 1 wizyty 😀

Mi robił usg dopochwowe i pokazał kropeczkę, powiedział że jest odpowiednio duża do wieku ciąży i skierował na badania krwi. Pobrali chyba z 5 fiołek i do oznaczenia grupy itd...

reklama
Do góry