ForgetMeeNot
Fanka BB :)
MAM!!!
14 DPO: betaHCG 348
16 DPO: betaHCG 849
!!!!
[emoji7][emoji7][emoji7]
Pięknie [emoji173]️[emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MAM!!!
14 DPO: betaHCG 348
16 DPO: betaHCG 849
!!!!
[emoji7][emoji7][emoji7]
na kiedy masz date @?Jestem po wizycie endo 10 mm mam usg lekarz powiedział, że raczej z tego ma być okres... I mam wyluzować. Zobacz załącznik 1079979
przypomnij mi ile Ty moja droga masz lat, ze tak wyskakujesz tu z ta staroscia? jak dobrze pamietam, to jeszcze trzydziestki nie maszA ja tam nie lubie brać chłopa do dziurkologa.
Jak doktor szukał jajeczka to mu prawie za mankiet fartucha łeb wystawiał by coś zobaczyć![]()
Pchał sie ze mną na fotel do pokoju badań na Izbie Przyjęć
Cyrki z tymi facetami tylko
A jak czekaliśmy na badania bety to truł położnym czy już mają je.
Przynajmniej mnie rozbawiał
Dziewczyny w marcu moje urodziny i testowanie wtedy mam. Myślicie, że to jakiś znak??![]()
Znak starości![]()
![]()
Jestem po wizycie endo 10 mm mam usg lekarz powiedział, że raczej z tego ma być okres... I mam wyluzować. Zobacz załącznik 1079979
Dziękuję! Teraz będę się zastanawiać czy nie za szybko rośnie [emoji23]
W ogóle to zajebista jestem, bo zamiast owulacyjnego zrobiłam test ciążowy [emoji23]
Te z allegro są pakowane 50owu + 5 ciążowych. Myślałam że wszystkie ciążowe wyjęłam ale nie [emoji6] siedzę i się przyglądam a drugiej kreski nie ma i nie ma dopiero po chwili zobaczyłam że to HCG a nie lh [emoji85][emoji23]
na kiedy masz date @?
to jakos teraz powinnas miec owulacje niedawno... dziwne, ze na takim etapie on juz tak wywnioskowal...22.02
przypomnij mi ile Ty moja droga masz lat, ze tak wyskakujesz tu z ta staroscia? jak dobrze pamietam, to jeszcze trzydziestki nie maszczyli jak ja w lipcu urodze dzidziusia w wieku 36lat i 2 miesiecy to mam sie czuc babcia? Toć ja nawet jeszcze pół swojego zycia nie przezylam jeszcze
jeszcze conajmniej drugie tyle lat mnie czeka szczescia, milosci i radosci!!! Kochana!!! Ty gówniara jeszcze jestes, hehe [emoji86] [emoji86] [emoji23] oczywiscie w bardzo pozytywnym znaczeniu
. A tak na powaznie, mysle ze marzec bedzie Twoim miesiacem [emoji173][emoji173][emoji173]