reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
ja u wszystkich 4 lekarzy u ktorych bylam przy okazji 2 ciaz, zawsze wpisywali tylko pelny skonczony tydzien :) w szpitalu podczas poronienia 5+6 rowniez na wypisie wpisali ciaza poroniona 5 tydzien. przy pierwszej ciazy ginekolog powiedzial mi wlasnie, ze jako lekarze licza skonczone :) teraz rowniez na karcie ciazy mam wpisane za kazdym razem wyniki badan przy pelnych skonczonych tygodiach ale mniejsza o to, nie ma sie co sprzeczac, moze co lekarz to inaczej :)
Każdy liczy jak chce :) 5+6 to dokładnie jak mowisz, bylo 5 tygodni ciazy, ale szedl 6 tydzień. :) mozna liczyc i tak i tak, jak kto woli, ja tez wole liczyc sobie skonczone :) chyba ze juz blisko nastepnego to zaokragle :)

To ja już się glubie w tym... Kurde... bo w aplikacji zaznaczyłem sobie skończone tygodnie i pokazuje mi skończony 6+1 więc nie wiem jak to liczyć. To am skończone 5? Kuzwa już nie wiem mi już leci 3 tydzień spozniajcego się okresu [emoji848][emoji848]
6+6 to 6 tydzień, 7+1 to dopiero 7 tydzień

O czyli jak ja mam 4 tydz. + 5 dz. jutro to będzie 5 tydz. tak czy siak. Zobaczymy jak zapisze i czy w ogóle dostanę zaświadczenie :D Dam Wam znać co tam napisali :D
A potrzebujesz takiego zaświadczenia? Moj byl zdziwiony, ze chce :) (nie bralam L4 tylko zaswiadczenie do pracy)

reklama
Do góry