reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jak dobrze pamiętam to niejedną tu już przy infekcji zaszła i wszystko z ciąża i dzidzia jest ok :)
Ooo to moze i u mnie jest szansa 🤔 myslalam ze infekcja z gory skresla szanse. Gdzies czytalam komentarz pod postem ze infekcja po ewentualnym zaplodnieniu mize przyczynic sie do poronienia lub biochemicznej a juz jedna miesiac temu za mna...nie chcialabym miec powtorki 🥵

Ooo to moze i u mnie jest szansa 🤔 myslalam ze infekcja z gory skresla szanse. Gdzies czytalam komentarz pod postem ze infekcja po ewentualnym zaplodnieniu mize przyczynic sie do poronienia lub biochemicznej a juz jedna miesiac temu za mna...nie chcialabym miec powtorki 🥵
Nieee tam. Zależy też jaka infekcja. Ciąża jest delikatna na początku, ale też nie przesadzajmy, że wszystko powoduje poronienie. Ja po zapłodnieniu zaraz miałam infekcję. Od razu po owulacji. Brałam lactovaginal i smarowałam clotrimazolem. Jutro zaczynamy 12 tc 🥰

Hej... Dawno mnie nie bylo.. chyba ponad miesiac.. Jak tam u Was leci?? Nie czytalam bo sporo jest do nadrobienia...
Ale napewno gratuluje nowym kobietkom w ciazy i 3mam kciuki za starajace sie.. :-) :)

Generalnie to ja temat starania odpuscilam.. Stwierdzilam ze bez dziecka tez jest mi dobrze... ok 14 marca powinnam dostac @. Zamiast tego mialam pojedyncze plamienia i bole jajnikow... Stwierdzilam ze moj organizm juz nie reaguje na progesteron... i napewno menda sie spozni... cycki mialam obrzmiale jak to przed @.. Ale dzis zrobilam test... i wyszly od razu 2 krechy... Jestem w szoku.... i w strachu po moich 2 poprzednich poronieniach( ostatnie w 2013roku) nie wiem jak to bedzie.. Boje sie.. Tym bardziej teraz przy tym koronowirusie...
Piękne krechy! Miałam dokładnie takie same w ciąży. Wspomnienia...
Gratuluję kochana i nie zamartwiaj się - łatwo się mówi, trudniej zrobić. Pamiętaj, że teraz troszczysz się nie tylko o siebie, ale również o swoją kropeczkę.

Piękne krechy [emoji4]
Hej... Dawno mnie nie bylo.. chyba ponad miesiac.. Jak tam u Was leci?? Nie czytalam bo sporo jest do nadrobienia...
Ale napewno gratuluje nowym kobietkom w ciazy i 3mam kciuki za starajace sie.. :-) :)

Generalnie to ja temat starania odpuscilam.. Stwierdzilam ze bez dziecka tez jest mi dobrze... ok 14 marca powinnam dostac @. Zamiast tego mialam pojedyncze plamienia i bole jajnikow... Stwierdzilam ze moj organizm juz nie reaguje na progesteron... i napewno menda sie spozni... cycki mialam obrzmiale jak to przed @.. Ale dzis zrobilam test... i wyszly od razu 2 krechy... Jestem w szoku.... i w strachu po moich 2 poprzednich poronieniach( ostatnie w 2013roku) nie wiem jak to bedzie.. Boje sie.. Tym bardziej teraz przy tym koronowirusie...

Mam Flo. Jakos zawsze mi dobrze pokazywała, zgadzało się z testami owu
u mnie flo zupełnie się nie sprawdzało, dopiero ovufriend zaczelo mi wyznaczac dobrze owulacje i potwierdzalo sie na monitoringu. no i bardzo lubie te nowe statystyki w aplikacji ovu.

To chyba ja jestem jedyna czekajaca na @ :D

Witam wszystkie z kubkiem cieplej imbirowej herbaty ;)

nie jesteś jedyna ;) hehe

reklama
Dzieki Dziewczyny za wsparcie... na 8kwietnia mam wizyte.. wtedy juz moze cis bedzie widac bo ostatnia @ mialam 15 lutego.. ale byla dziwna bo skapa i trwala 2 dni.. ale u mnie to byla zazwyczaj norma. Zdziwilam sie tylko teraz ze po Duphastonie nie dostalam okresu tylko plamienia... Mam jeszcze 10 tabletek to bede je brac bo zawsze mialam niski
A jak tam @Smerfetka94 ??

Do góry