KiedyPytam
Fanka BB :)
To od owulacji mogę brać do kiedy? Do zagiezdzenia?Ja piję codziennie z mlekiem od początku tego cyklu. Mój mąż tak samo. Smakuje jak jakaś wersja kakao nie szkodzi spróbować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To od owulacji mogę brać do kiedy? Do zagiezdzenia?Ja piję codziennie z mlekiem od początku tego cyklu. Mój mąż tak samo. Smakuje jak jakaś wersja kakao nie szkodzi spróbować
Dziewczyny która jadła tą macę???
Gratulacje!Po prawie roku,taka nowość. 29 dzień cyklu . Lecę zaraz na krew <3
Zobacz załącznik 1127672
Kurde beta 0 a cienie widze. Co to czlowiek ma w głowie, ze sobie wyobraża takie rzeczy [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Chyba nic tam nie ma [emoji14]
Hej dziewczyny, ja jestem w 6dc, więc owu przede mną, ale w poprzednich miałam piekny pęcherzyk i endo i po owu wzrost temp, parcie na pęcherz do łazienki latałam co pięć minut, strzelanie kłucie w jajnikach a i tak nic nie wyszło bo dostaje plamienia parę dni przed @. Jak to u Was wygląda jakie macie objawy po owulacji?
A czy smak jest wyczuwalny? Ja jestem odpowiedzialna za kawę rano i bym nam wsypywała po łyżeczce [emoji16] mąż nie musi wiedzieć, im mniej wie, tym lepiej śpi [emoji6]ja jedną łyżeczkę do porannej kawy przez cały cykl