Mrufka®®®
Fanka BB :)
Beta 3300... Dostałam skierowanie do szpitalaBędę myślami z Tobą, zajmij czymś myśli, masz okazję bo jesteś w domu, także będzie łatwiej się czymś zająć :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 3300... Dostałam skierowanie do szpitalaBędę myślami z Tobą, zajmij czymś myśli, masz okazję bo jesteś w domu, także będzie łatwiej się czymś zająć :*
Beta 3300... Dostałam skierowanie do szpitala![]()
Słaby przyrost czy spada?Spokojnie nie denerwuj sie, czyli będziesz miała zabiegi tak ?
Jeśli potwierdza przepusczenia i będziesz miała jakiekolwiek pytania pisz !Beta 3300... Dostałam skierowanie do szpitala![]()
Ja się próbuje pocieszać testem typu " musi być zle żeby kiedyś mogło być dobrze"Tak mi przykro jak czytam o Waszych niepowodzeniach, radości z ciąży i stratach[emoji17] mam nadzieję, że wszystkim Wam się uda mieć dzidziusia. Jak dostałam @ był wysyp kresek i przyrosty bety, czalam radość z tymi dziewczynami, którym się udało, a teraz jest jakiś spadek, co chwilę któraś przychodzi ze złymi wiadomosciami. Trzymam mocno kciuki, żeby więcej było dobrych wiadomosci[emoji3590][emoji256]
Beta 3300... Dostałam skierowanie do szpitala![]()
Do mnie tez @Mrufka®®®Jeśli potwierdza przepusczenia i będziesz miała jakiekolwiek pytania pisz !