Mam to samo z widokiem krwi ... Mi od razu kazały leżeć jak powiedzialam jaka jest sytuacjaTeż to przechodziłam, bo najpierw nie mogła znaleźć żyły, później jak już znalazła to nie mogła się wbić i mi wierciła w środku tą igłą...ja nie znoszę widoku krwi, zawsze siadam na fotelu, wyciągam rękę i głowę odwracam w drugą stronę żeby nie patrzeć, więc wtedy myślałam, że tam zaraz zjade, bo widoku jak mi wierci igłą w żyle nie zapomnę do końca życia...to samo miałam przed porodem jak mi wenflon zakładały, 3 razy się wbijały i jeszcze na koniec jak mi przepłukiwała to żyła pękłatakże tragedia jednym słowem...
reklama
A piłyście dziewczyny wodę przed badaniami??
Też to przechodziłam, bo najpierw nie mogła znaleźć żyły, później jak już znalazła to nie mogła się wbić i mi wierciła w środku tą igłą...ja nie znoszę widoku krwi, zawsze siadam na fotelu, wyciągam rękę i głowę odwracam w drugą stronę żeby nie patrzeć, więc wtedy myślałam, że tam zaraz zjade, bo widoku jak mi wierci igłą w żyle nie zapomnę do końca życia...to samo miałam przed porodem jak mi wenflon zakładały, 3 razy się wbijały i jeszcze na koniec jak mi przepłukiwała to żyła pękła [emoji2356][emoji15] także tragedia jednym słowem...
monika1708
Fanka BB :)
Ja piję zwykła wodę przed pobraniem. Wtedy lepiej idzie. Pielęgniarki mi polecały tak robić [emoji846]Mnie ostatnio przy pobraniu kuły w 5 miejscach i ostatecznie musiały pobrać z palca, bo im się żyły zapadały. Siedziałam tam 30min, a jak wyszłam to myślałam, że ludzie czekający w kolejce zabiją mnie wzrokiem (byla kolejka ponad 15 osób).
Nie omieszkam pochwalić się swoją, robiliśmy ją pół roku temuPokaż kuchnieja się szykuje do remontu...
Załączniki
Carry88
Moderator
A piłyście dziewczyny wodę przed badaniami??
Właśnie a powinno czy nie? Ostatnio jechałam na badania ok 10 i na czczo i babka mnie w labo zjechała, że powinnam wodę pić i nawet mi dała przed samym pobraniem.
monika1708
Fanka BB :)
Wow, piękna [emoji2956]Nie omieszkam pochwalić się swoją, robiliśmy ją pół roku temu![]()
Też mi tak powiedziały żeby następnym razem właśnie wypić wodę.Ja piję zwykła wodę przed pobraniem. Wtedy lepiej idzie. Pielęgniarki mi polecały tak robić [emoji846]
Tak, powinno się pić właśnie
Właśnie a powinno czy nie? Ostatnio jechałam na badania ok 10 i na czczo i babka mnie w labo zjechała, że powinnam wodę pić i nawet mi dała przed samym pobraniem.
Jak wypijesz wodę to nadal jesteś na czczoWłaśnie a powinno czy nie? Ostatnio jechałam na badania ok 10 i na czczo i babka mnie w labo zjechała, że powinnam wodę pić i nawet mi dała przed samym pobraniem.
reklama
Piękna [emoji7]
Nie omieszkam pochwalić się swoją, robiliśmy ją pół roku temu![]()