Alwinka
Fanka BB :)
GratulacjeBeta robiona w środę wynosiła 243 a dziś 657
Z ciekawości zrobiłam dziś też progesteron i wyszedł 29, więc chyba idziemy w dobrym kierunku
Zobacz załącznik 1139555

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeBeta robiona w środę wynosiła 243 a dziś 657
Z ciekawości zrobiłam dziś też progesteron i wyszedł 29, więc chyba idziemy w dobrym kierunku
Zobacz załącznik 1139555
Gratulacjektóry dzień cyklu jakieś objawy ?
Beta superDziękujęmiesiączkę powinnam dostać około 22/23 czerwca. Ból piersi i ciągle wizyty w toalecie na siku.
Ja nigdy tak nie miałam może sobie jakoś podraznilas ?Dziewczyny... mam kolejne glupie pytanie.
Nie pytam czy to objaw ciazy po prostu jest to dla mnie dziwne albo mega dziwne.
Czy popękała Wam kiedys skóra w sumie brodawka wokol sutkow? Tylko takie koleczko wokol sutka. Wyglada jak popękana ale sutek nie boli bardziej niz bolal wczesniej.
Chcialam sie pochwalic dzis ze 3 dni do @ wszystkie bolesci ustapily procz kłucia w podbrzuszu a tu niespodzianka .
No wlasnie od momentu kiedy kiedy bolaly bardzo (niedziela) staram sie uwazac i z bielizna i staram sie je nawilzac codziennie oliwka,kremem czy olejkiem ale dzis juz poszedl bepanthen w ruch.Ja nigdy tak nie miałam może sobie jakoś podraznilas ?
Ja to w ogóle raz miałam tak, że sutki zrobiły się sino brązowe i zaczęła się łuszczyć z nich skóra na kilka dni przed @. Gine endo nie potrafiła tego wyjaśnićNo wlasnie od momentu kiedy kiedy bolaly bardzo (niedziela) staram sie uwazac i z bielizna i staram sie je nawilzac codziennie oliwka,kremem czy olejkiem ale dzis juz poszedl bepanthen w ruch.
Duzy mialas? Wiesz czemu się zrobił? Mialas coś nie tak z hormonami?Cudnie że drożny
Ja miałam polip 7 lat temu usuwany ) w szpitalu byłam dosłownie 5 godzin. To było w sierpniu a w grudniu ujrzałam pierwszy raz w życiu dwie grube krechy . Także po jego usunięcie rzeczywiście coś się u ciebie ruszt❤
Dzieki dobrze wiedziecJa to w ogóle raz miałam tak, że sutki zrobiły się sino brązowe i zaczęła się łuszczyć z nich skóra na kilka dni przed @. Gine endo nie potrafiła tego wyjaśnićZniknęło samo po 2 dniach. Lekarka powiedziała, że przejściowe wahania hormonalne...
Pokaż kreseczkę, skoro jest to pozytywnyWitam dzisiaj zrobiłam test ciążowy 25 DC 4 dni do terminu @ drugą kreska bardzo blada mogę uznać to za wiarygodny wynik? Pozdrawiam.