monika1708
Fanka BB :)
Ja chodziłam do invicty [emoji846] trafiłam na super lekarzaWarszawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodziłam do invicty [emoji846] trafiłam na super lekarzaWarszawa
A pamiętasz nazwisko?Ja chodziłam do invicty [emoji846] trafiłam na super lekarza
Napisałam privA pamiętasz nazwisko?![]()
❤❤❤❤ dziękuję@Luckypucky nawet nie wiem co mogę napisać. Całym serduszkiem wierzyłam, że wszystko będzie u Was w porządku. Normlanie siedzę w pracy i ryczę tak jestem szczęśliwa, ze u Was takie cudowne wiadomości. Teraz w końcu odpocznijTobie i maleństwu na pewno się to przyda. Kochana no normlanie brak mi słów, serio.
Nie wchodziłam na staraczki a tu tak cudowne wiadomości. Ściskam mocno!
A kiedyś was pytałam o diagnostykę io co prawda zdania były podzielone, ale wskaźnik glukozy do insuliny wyszedł mi 1.5 więc odrzucam ta diagnostyke i zakładam, że io nie mam[emoji6]
Mój doktor raz mówił, że krótka faza lutealna to niedobrze,a drugim razem, że to nic nie szkodzi..Cześć dziewczyny. Byłam ostatnio w klinice Invimed u dr. Kaczyńskiego. Jestem zdezorientowany. Według wyliczeń owulacje miałam ok 8 lipca, a będąc u niego 15 lipca powiedział że jestem przed owulacja i mamy się teraz starać do oporu. Coś mi nie grało bo miałam okres dostać 19. I normalnie go dostałam. Na moje wątpliwości powiedział że tak jest i już. I nawet nie chciał zobaczyć moich badań hormonalnych itp. I nie wiem co teraz zrobić... Bo moim zdaniem albo nie doszło do owulacji albo mam za krotka fazę lutealna...