• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny:) jestem nowa obserwuje czytam od dawna ale.tym razem liczę na porade. A wiec... Miesiączka spóźnia sie 3 dzien, dzis cos sie zaczęło ale szybko się skończyło. Jedyne co mi przyszlo na myśl to test . ponizej wyniki prosze o opinie . test facelle paskowy. Kiedys robilam inw przypadku braku ciąży nic sie nie pojawiało.dzis wydaje mi sie ze cos widze. A wy?

Załączniki

• Screenshot_20200914-201432.png
    Screenshot_20200914-201432.png
    480 KB · Wyświetleń: 165
Hej dziewczyny:) jestem nowa obserwuje czytam od dawna ale.tym razem liczę na porade. A wiec... Miesiączka spóźnia sie 3 dzien, dzis cos sie zaczęło ale szybko się skończyło. Jedyne co mi przyszlo na myśl to test . ponizej wyniki prosze o opinie . test facelle paskowy. Kiedys robilam inw przypadku braku ciąży nic sie nie pojawiało.dzis wydaje mi sie ze cos widze. A wy?
Patrzyłam pod różnymi kontami, ale niestety nic nie widzę 😔 a 3 dni po terminie @ powinna już być chyba chociaż blada kreska..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry