Gryfin
Fanka BB :)
Coś widaćDziewuszkiczy Wy coś tutaj widzicie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś widaćDziewuszkiczy Wy coś tutaj widzicie
![]()
Dlatego ja bym nie testowała. Mam za sobą 5 strat i o żadnej nawet biochemicznej nie chce wiedzieć. Lepiej dla mnieW poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczną i testy zrobione 6 dni przed terminem miesiączki, pokazywały drugą, aczkolwiek bladą kreskę, stąd wahania nad wcześniejszym testowaniem.
Jest [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]Dziewuszki [emoji16] czy Wy coś tutaj widzicie [emoji102]
widzę cieńDziewuszkiczy Wy coś tutaj widzicie
![]()
Stosunek lh do fsh 2.15 (masz pcos)? Prolaktyna do obniżenia a testosteron niby w normie ale wydaje mi się ze dla starających w górnej granicy ale nie jestem pewna na 100%Takie te badania powychodziły jak to wygląda? [emoji848][emoji847]
cudowne infoDzisiaj się okazało, że moja kuzynka ze stwierdzoną niepłodnością, po dwóch latach starań zobaczyła upragnioną kreskę ❤no kocham takie informacje!
Początek ciąży, zrób za 48 godzinDziewczyny, dzisiaj zrobiłam bete, wyszło 6... to by było ok 11dpo.