K
Katijah
Gość
A usg tarczycy robiłaś wcześniej? Bo to już powinno być widoczne hashimototo masz jakis obraz, na pewno wdroży Ci leki i może wtedy zaskoczy bo chyba przy hashi moze byc problem nieleczonym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A usg tarczycy robiłaś wcześniej? Bo to już powinno być widoczne hashimototo masz jakis obraz, na pewno wdroży Ci leki i może wtedy zaskoczy bo chyba przy hashi moze byc problem nieleczonym?
Jutro test z rannego moczu proszę zrobić i w końcu pokazać nam te 2 piękne krechy. Ile mamy czekać [emoji85][emoji1787]No ja już po terminie @ i z objawów typowych nic. Dziś czuję tak jakby ciągle pełny pęcherz
Moje usg jest w porządku. Tutaj endo jak zobaczył usg tarczycy to był zdziwiony ze mam hashimoto [emoji2368][emoji2368]A usg tarczycy robiłaś wcześniej? Bo to już powinno być widoczne hashimoto
Tak 15.9 norma od 5 do 26. To chyba spoko??A PRL nie robiłaś?
Tak PRL jest w porządku. Na obniżenie anty tpo i anty tg są dobre produkty BIO bez glutenu. Mi bardzo ładnie spadło ale nadal mam podwyższone. Hashimoto niestety nie da się wyleczyć można jedynie jak to nazwała moja endo jeszcze w Pl uspac.Tak 15.9 norma od 5 do 26. To chyba spoko??
O tak! Zapomnialam! Moj pecherz tez nie wytrzymywal... nawet ostatnio 3 noce pod rzad do lazienki o 4 nad ranem latałam. Co mi sie nie zdarza, bo ja malo pijeNo ja już po terminie @ i z objawów typowych nic. Dziś czuję tak jakby ciągle pełny pęcherz
Wiem, że jestem nienormalna, ale na serio wiem w końcu co się ze mną działo od latTak PRL jest w porządku. Na obniżenie anty tpo i anty tg są dobre produkty BIO bez glutenu. Mi bardzo ładnie spadło ale nadal mam podwyższone. Hashimoto niestety nie da się wyleczyć można jedynie jak to nazwała moja endo jeszcze w Pl uspac.
Wszystkie czekamy na jej testO tak! Zapomnialam! Moj pecherz tez nie wytrzymywal... nawet ostatnio 3 noce pod rzad do lazienki o 4 nad ranem latałam. Co mi sie nie zdarza, bo ja malo pije
Przypomnij mi czy robilas test?
Ja mam hashimoto ponad 9 lat a od 11 lat współżyje bez zabezpieczenia i tylko byłam 5 razy w ciąży. Więc owszem ciężko jest.Wiem, że jestem nienormalna, ale na serio wiem w końcu co się ze mną działo od lat[emoji846][emoji846] Czytam, że z hashimoto może być problem z zajściem w ciążę. Zobaczymy czy się uda po lekach.
Oj nie nie, nie dam testom satysfakcji i drwin że mnieJutro test z rannego moczu proszę zrobić i w końcu pokazać nam te 2 piękne krechy. Ile mamy czekać [emoji85][emoji1787]