Martxx1
Fanka BB :)
Tak, od 2dc do 5 dc, nigdy później. Ja robiłam jeszcze prolaktyne, ferrytyne, testosteron, tsh i glukozę.Dziękuję, też mam w planach zrobić tsh, czy to tsh i lh bada się w tym samym dniu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, od 2dc do 5 dc, nigdy później. Ja robiłam jeszcze prolaktyne, ferrytyne, testosteron, tsh i glukozę.Dziękuję, też mam w planach zrobić tsh, czy to tsh i lh bada się w tym samym dniu?
Co tam młoda jak samopoczucie?Nie tsh tylko fsh i lh. Tak między 2 a 5dc
Dziękuję że pytasz. Dalej czekam na okres więc nic nowego. Już jestem tym zmęczona.Co tam młoda jak samopoczucie?
Wierzę, bardzo Ci kochana współczuję.. Ja całe szczęście dostałam i mam nadzieję, że teraz mój gin się mną zajmieDziękuję że pytasz. Dalej czekam na okres więc nic nowego. Już jestem tym zmęczona.
Na szczęście u mnie starania zawieszone więc do niczego mi teraz regularny okres jest nie potrzebny. Po ilu dniach dostałaś okres? Wywoływałas czy sam przyszedł?Wierzę, bardzo Ci kochana współczuję.. Ja całe szczęście dostałam i mam nadzieję, że teraz mój gin się mną zajmie [emoji4][emoji4]
Czy badacie dziewczyny szyjke? Ja w sumie nie badalam nigdy i kompletnie sie na tym nie znam [emoji2368]
Nadal nie dostałaś okresu??Dziękuję że pytasz. Dalej czekam na okres więc nic nowego. Już jestem tym zmęczona.
Niestety nie, ale po tych tabletkach na wywołanie to okres przychodzi na 15 dzień po odstawieniu czyli 2- 3.08 dopiero. Także jeszcze sporo czasu. Ten cykl będzie trwał 62 dni.Nadal nie dostałaś okresu?? [emoji15][emoji15] ja dzisiaj mam badanie progesteronu i jestem też ciekawa co to mi wyjdzie...[emoji848][emoji33]
HejHej, też miałam zabieg w maju. Który masz cykl po? Ja pierwszy, jutro monitoring i ciekawa jestem czy pozwoli się starać.