Katalinazed
Fanka BB :)
Moja koleżanka zaszła po kilku latach. 4 lata jeździła do kliniki wiec nie wolno nam tracić nadziei :* NAM TEŻ SIĘ UDA I KROPKA.Trochę ponad 3 lata![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja koleżanka zaszła po kilku latach. 4 lata jeździła do kliniki wiec nie wolno nam tracić nadziei :* NAM TEŻ SIĘ UDA I KROPKA.Trochę ponad 3 lata![]()
Mój też skorpion a ja to lew i tak kiedyś byłam spokojniejsza i siedziałam cicho ,ale teraz jak trzeba to potrafię się odezwać i zawalczyć o swoje.Mój to skorpion, ale zupełnie nietypowyspokojny, bezkonfliktowy itp a ja furiatka
uzupełniamy się na każdym polu, a różnimy w 50%
![]()
Byczki są leniwe [emoji3526] wiem po sobieJa jestem skorpionem, a narzeczony bykiem. Powiem wam, że wybuchowe połączenie [emoji23]
Test po stosunku PCT niby się od niego odchodzi ale wynik jest jaki jestNa jakich badaniach wyszło ci, że sluz wrogi?
Fajnie, to jesteśmy w podobnej sytuacjiNo cześć, fajnie, ze zajrzałaś [emoji4] my jesteśmy w podobnej sytuacji, jakiś 3cs i również staramy się o pierwsze dziecko [emoji4] mam nadzieje, ze długo tu nie zagościsz i szybko polecisz na któreś mamuśki [emoji3526][emoji3526] jeśli będziesz potrzebowała dostać [emoji375]w głowę na opamiętanie się to są tu odpowiednie osoby do tego [emoji16][emoji16] masz 28 dniowe cykle?
Mój mąż też panna i tak samo ma xD a ile przy tym gadaniaOj tak paproch na podłodze a ten już z miotła i mopem[emoji1787][emoji1787]
Fajnie, to jesteśmy w podobnej sytuacjipowiem Ci że czasem mi się to może przydać więc dobrze że tu jestem w takim razie [emoji23][emoji23]
Teraz to już ciezko powiedziec.. w poprzednich miesiącach miałam tak 27-28 dniowe, ale we wrześniu to aż 31[emoji2962] właśnie przez to co pisałam wyzej. Ale mam nadzieję że to jednorazowa sytuacja
A jak u Ciebie? Stosujesz coś dodatkowo, testy owu ?