• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Silence85 super, jest ekstra. Jeszcze tylko usg, które znajdzie umiejscowienie gumisia i możecie rosnąć 💟

U mnie 6DC, chyba w porę się rozmyśliłam, patrząc co się dzieje w kraju. Ale im dłużej trwa nowy cykl, tym myśli róźniejsze 😂

A można wstawiać stare testy? 😂
Taki był w dniu @ i straszono mnie bliźniakami 😁

Składam reklamację na październik, zaraz się kończy a dwóch kresek mało. Za mało!
Ja wczoraj też miałam przemyślenia że się rozmyslilam. Ale u mnie trochę za późno 😂 na szczęście ja mam możliwość robienia badań wszelakich w Niemczech

reklama
Serio? 🥴 Po 1, po wykonaniu testu i odczekaniu czasu, jaki widnieje na opakowaniu, przy wyniku negatywnym test wyrzucamy... Każda późniejsza kreska jest nie ważna. Po 2,jest specjalny wątek pt październikowe 2 kreski, lub wątek testowy, gdzie szukają cieni cienia. Po rozebraniu testu nadal nic nie widać.
🤦‍♀️

Serio? 🥴 Po 1, po wykonaniu testu i odczekaniu czasu, jaki widnieje na opakowaniu, przy wyniku negatywnym test wyrzucamy... Każda późniejsza kreska jest nie ważna. Po 2,jest specjalny wątek pt październikowe 2 kreski, lub wątek testowy, gdzie szukają cieni cienia. Po rozebraniu testu nadal nic nie widać.
🤦‍♀️
Akurat wynik po niecałej minucie, po prostu rozebrałam go na czynniki pierwsze. A o wątku nie wiedziałam więc przepraszam :)

Akurat wynik po niecałej minucie, po prostu rozebrałam go na czynniki pierwsze. A o wątku nie wiedziałam więc przepraszam :)
Ja naprawdę rozumiem olbrzymią chęć bycia w ciąży, i życzę Ci tego z całego serca. Ale najlepiej codzinne testy wrzucać w wątkach do tego przeznaczonych. Ja serdecznie zapraszam z testem z widocznymi 2 kreskami 😊 bardzo chętnie będziemy się wtedy cieszyć razem z Tobą ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry