HeraUnique
Fanka BB :)
Ja nie lubię w ogóle całego cykluU mnie temperatura skoczyła z 36,38 do 36,51wczoraj mnie kłuło na dole brzucha, działaliśmy wieczorem, jeszcze dzisiaj poprawimy i zaczną się dwa tygodnie czekania... Nie lubię tego okresu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie lubię w ogóle całego cykluU mnie temperatura skoczyła z 36,38 do 36,51wczoraj mnie kłuło na dole brzucha, działaliśmy wieczorem, jeszcze dzisiaj poprawimy i zaczną się dwa tygodnie czekania... Nie lubię tego okresu
![]()
Oj tak... Zwariować idzieJa nie lubię w ogóle całego cykluwiecznie człowiek na coś czeka
a później przychodzi @ I od nowa
![]()
Hej dziewczyny. Ja dziś przybita i to bardzo[emoji17] Wczoraj wieczorem sądząc po moich testach owu i temp zaczęła się owulacja. Mieliśmy z moim M działać ale niestety złapała go jakaś infekcja pęcherza i wszystko wzięło w łeb. Cały cykl spalony[emoji17][emoji24][emoji24] niby dzień przed owu były przytulanki ale to było tak na szybko, przed pracą, od razu trzeba bylo wstawać wiec miałam wrażenie że i tak wszystko ze mnie wyplynelo[emoji22] owu pewnie jeszcze trwa ale my nie możemy dzialac[emoji24][emoji24][emoji24] Ehh naprawdę miałam dużą nadzieje na ten cykl ale infekcja to już bariera nie do przeskoczenia[emoji3064][emoji24][emoji24] wiem, że póki @ nie ma jest nadzieja i że jakieś tam szanse mamy ale czuje się w tym momencie strasznie bezradna patrząc na to jak owulacja się marnuje i cały kolejny cykl szlag trafia[emoji17] mam nadzieję że chociaż wam się w tym miesiącu uda[emoji173]
GratulujePanika, panika, panika. Chciałam bardzo ale i tak cala się trzęsę... 27 dc dziś i coś mnie tknęło bo w 21dc mialam różowy papier. Starania od lutego Zobacz załącznik 1196711
U mnie dobrze, dzisiaj 17dc, w poniedziałek przytulanki dwa razy, wczoraj raz i pewnie dzisiaj też poprawimy... Jedynie mam taki problem, że nie miałam ani razu orgazmu teraz
Brałaś cło bo nie było pęcherzyka czy był problem z pękaniem? Napisz coś więcej o tej stymulacji [emoji3526]Dziewczyny będę Was podczytywać, bo jak tylko wróci mi okres to chcemy się starać o kolejne. Mam nadzieję, że tym razem nie będzie to trwało tak długo jak poprzednio. Ostatnio staraliśmy się rok i 2 miesiące. W międzyczasie była jedna biochemiczna. Problemem okazały się cykle bezouwlacyjne. Udało się po clo. Także jestem ciekawa jak będzie teraz. Trzymam kciuki za każdą z was! [emoji8]
Widać gołym okiem, nawet nie trzeba zdjęcia powiększaćPanika, panika, panika. Chciałam bardzo ale i tak cala się trzęsę... 27 dc dziś i coś mnie tknęło bo w 21dc mialam różowy papier. Starania od lutego Zobacz załącznik 1196711
Może za bardzo sie spinasz, żeby wstrzelić się w owuU mnie dobrze, dzisiaj 17dc, w poniedziałek przytulanki dwa razy, wczoraj raz i pewnie dzisiaj też poprawimy... Jedynie mam taki problem, że nie miała ani razu orgazmu terazi nie wiem czemu, co się dzieje... Zazwyczaj nie mam z tym problemu i tak trochę czuję niedosyt
GratkiPanika, panika, panika. Chciałam bardzo ale i tak cala się trzęsę... 27 dc dziś i coś mnie tknęło bo w 21dc mialam różowy papier. Starania od lutego Zobacz załącznik 1196711