Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejka. U mnie nic nowego. Czekam max tydzień jeszcze na okres [emoji2368]Cześć i czołem!
Co nowego dziewczyny? U mnie dziś 15 dc czuje jajnik lewy tak delikatnie, całe szczęście nie boli jak osttanio, produkcja pełną parą [emoji16][emoji16]
Mój mąż wymyślił, że zrobimy chrzciny na ślubie i będzie z głowy więc mówię do niego, że najpierw muszę zajść w ciążę, potem urodzić i dopiero planować, a on mówi, noo dobra, dobra, po prostu już mam plan, [emoji1787][emoji1787] tak mi się z niego śmiać chciało wczoraj [emoji16][emoji16]
Zbijasz tą homocysteine?U mnie starania zawieszone wiec tylko was trochę podczytuje [emoji6]
Zbijasz tą homocysteine?
Super bardzo się cieszę. A kiedy będziesz powtarzać badanie homocysteiny?Jeszcze miesiac czekam aż mina 3 miesiące od zabiegu plus tak zbijam homocysteine i dodatkowo uzupełniam braki, które mi wyszły w badaniach. Znalazłam super dietetyczke, która mnie suplementuje [emoji6][emoji108]
Super bardzo się cieszę. A kiedy będziesz powtarzać badanie homocysteiny?
PS w takim razie życzę abyś za 2 miesiące już okresu nie dostała [emoji4][emoji4]
I tego się trzymaj. Grunt to pozytywne myślenie i napewno wszystko się uda.Ostatnio robiłam pod koniec czerwca więc na spokojnie zrobię pod koniec sierpnia i zobaczę czy spada miałam ponad 14 więc nim spadnie do tego zalecanego poziomu to chwilę, ale już teraz na spokojnie po prostu robię co muszę czekam i mam nadzieję, że pójdzie szybko [emoji6][emoji847]
Kurcze strasznie długo czekasz, myślałam, że już przyszedł..Hejka. U mnie nic nowego. Czekam max tydzień jeszcze na okres [emoji2368]
Obecnie siedzę w szkole[emoji4]