reklama
Gratulacje ❤No i mam wynik bety...
Powodzenia Dziewczyny! Gorąco trzymam za Was kciuki! Dbajcie o siebie. Będę Was podczytywać jak czas pozwoli. I mam nadzieję, że tych trudnych czasach uda mi się donosić zdrową ciążę. Cała się trzęsę, kiedy to piszę. Ściskam Was mocno.
No i mam wynik bety... [emoji7]
Powodzenia Dziewczyny! Gorąco trzymam za Was kciuki! Dbajcie o siebie. Będę Was podczytywać jak czas pozwoli. I mam nadzieję, że tych trudnych czasach uda mi się donosić zdrową ciążę. Cała się trzęsę, kiedy to piszę. Ściskam Was mocno.
Gratulacje!
NataliaW93
Fanka BB :)
GratulacjeNo i mam wynik bety...

Mecenasowa27
Hej dziewczyny! Powiedzcie mi po ilu cyklach starań zaczęłyscie chodzić na monitoring cyklu, samemu robić testy owulacyjny i kontrolować sytuację?
Zastanawiam się od kiedy powinien się zacząć człowiek martwić i sprawdzać dokładniej sytuację a do kiedy dać sobie na wstrzymanie![]()
Hej!
Ja na monitoring zaczęłam chodzić po dwóch cyklach starań. U mnie też to wynika z dodatkowych chorób. Teraz przyjmuje leki, które są dobrane tak, żebym mogła je brać w ciąży, ale też nie mogę ich przyjmować w nieskończoność, stąd decyzja o monitoringu, a dalej zobaczymy

Mecenasowa27
Chodzisz na monitoring do prywatnego ginekologa ? Ile jest takich wizyt i czy są one płatne tak jak nornalna wizyty z usg?Hej!
Ja na monitoring zaczęłam chodzić po dwóch cyklach starań. U mnie też to wynika z dodatkowych chorób. Teraz przyjmuje leki, które są dobrane tak, żebym mogła je brać w ciąży, ale też nie mogę ich przyjmować w nieskończoność, stąd decyzja o monitoringu, a dalej zobaczymy [emoji6]
Uwaga uwaga! W lutym 24 lata. Pierwszy raz poszłam do gin w wieku 22 lat. Dla większości będzie to nieodpowiedzialne itd itp,zwlaszcza, że tu starania a bejbusa. Poszłam pierwszy raz do faceta. Byłam tak zestresowana i spięta, że nie mógł mi nic zrobić. Jak weszłam tak i wyszłam. Powiedzialam, że nigdy więcej nie pójdę gin faceta. A teraz mam problem, bo obydwie ginekolozki nie chcą mi zrobić monitoringu, bo roku nie ma a tylko dwie są w mieścieMi Clearblue też taki wyszedł pierwszy. Gratuluję, trzymam kciuki za mega dwie krechy. Czekam na was wszystkie![]()
Dziewczyny mojej siostrze spóźnia się tydzień okres. Dwa testy negatywne, beta też. Pierwszy raz tak ma. Pogonilam ja do gina. Bo UWAGA nigdy nie byłagdise się ta moja siostra uchowala. A jest już 2 lata mężatką
![]()

Kropka29
Moderator
Może spróbuj jeszcze raz pójść do faceta, myślę że sporo robi nastawienie i podejścieUwaga uwaga! W lutym 24 lata. Pierwszy raz poszłam do gin w wieku 22 lat. Dla większości będzie to nieodpowiedzialne itd itp,zwlaszcza, że tu starania a bejbusa. Poszłam pierwszy raz do faceta. Byłam tak zestresowana i spięta, że nie mógł mi nic zrobić. Jak weszłam tak i wyszłam. Powiedzialam, że nigdy więcej nie pójdę gin faceta. A teraz mam problem, bo obydwie ginekolozki nie chcą mi zrobić monitoringu, bo roku nie ma a tylko dwie są w mieście![]()
reklama
Silence85
Ja poszłam też późno bo miałam 21 lat. Ale moja siostra jako mężatka już powinna byłaUwaga uwaga! W lutym 24 lata. Pierwszy raz poszłam do gin w wieku 22 lat. Dla większości będzie to nieodpowiedzialne itd itp,zwlaszcza, że tu starania a bejbusa. Poszłam pierwszy raz do faceta. Byłam tak zestresowana i spięta, że nie mógł mi nic zrobić. Jak weszłam tak i wyszłam. Powiedzialam, że nigdy więcej nie pójdę gin faceta. A teraz mam problem, bo obydwie ginekolozki nie chcą mi zrobić monitoringu, bo roku nie ma a tylko dwie są w mieście![]()