Ja czekam by skończyć blister antyków i zobaczymy co dalej... a za testujące mocno trzymam kciukiWy tu się dziewczyny na testowanie ciążowe szykujecie a ja mam nadzieje, ze będę miała owulacje w okolicy weekendu lub tuż po [emoji1787][emoji85]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam by skończyć blister antyków i zobaczymy co dalej... a za testujące mocno trzymam kciukiWy tu się dziewczyny na testowanie ciążowe szykujecie a ja mam nadzieje, ze będę miała owulacje w okolicy weekendu lub tuż po [emoji1787][emoji85]
Ja do samego dnia porodu wymiotowałamJa kiedyś miałam mleko w piersiach a w ciąży nie byłam, prolaktyna też była w normie. Czasami się zdarzają różne anomalie każdy z nas jest inny. Ja w każdej ciąży przytulałam się z muszlą do 20tc.
Może dlatego, że niepotrzebnie zrobiłaś drugi test owu. Robimy tylko do pierwszego pozytywu. Spróbuj usunąć ostatni wynik testu i owulacja powinna wrócić na poprzednie miejsceMi wypada @ na 15.11. Póki co dalej bola tylko piersi. Mam małą zagwostke. Do wczoraj na aplikacji było zaznaczone, że owu była 31.10 (tu wyszedł drugi test owu pozytywny) a dziś wchodzę a tu tadam. Pokazuje, że była 01.11. Ktoś mi wyjaśni dlaczego tak nagle przeskoczyło na drugi dzień?
No faktycznie pomogło. Dziwne, że dopiero dzisiaj tak zmieniło. Dziękuje!Może dlatego, że niepotrzebnie zrobiłaś drugi test owu. Robimy tylko do pierwszego pozytywu. Spróbuj usunąć ostatni wynik testu i owulacja powinna wrócić na poprzednie miejsce
Mi wypada @ na 15.11. Póki co dalej bola tylko piersi. Mam małą zagwostke. Do wczoraj na aplikacji było zaznaczone, że owu była 31.10 (tu wyszedł drugi test owu pozytywny) a dziś wchodzę a tu tadam. Pokazuje, że była 01.11. Ktoś mi wyjaśni dlaczego tak nagle przeskoczyło na drugi dzień?
Zatestowalam oficjalnie, 14dpo, cd30, termin na wczoraj.
Kreski miałam już od 11 dpo, wydają się ciemniec [emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji1695] proszę trzymajcie kciuki za nas[emoji3590]
4+1 wg appki
Zobacz załącznik 1199929
GratulacjeZatestowalam oficjalnie, 14dpo, cd30, termin na wczoraj.
Kreski miałam już od 11 dpo, wydają się ciemniec [emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji1695] proszę trzymajcie kciuki za nas oby tym razem zakończyło się pozytywnie [emoji3590]
4+1 wg appki
Zobacz załącznik 1199929
Straciłam głowęZ informacji w OvuFriend [emoji116]Zobacz załącznik 1199928
Zatestowalam oficjalnie, 14dpo, cd30, termin na wczoraj.
Kreski miałam już od 11 dpo, wydają się ciemniec [emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji1695][emoji1695] proszę trzymajcie kciuki za nas oby tym razem zakończyło się pozytywnie [emoji3590]
4+1 wg appki
Zobacz załącznik 1199929