Dokładnie tak. Ja dziś rano przez analizowanie wszystkiego aż się mojemu facetowi popłakałamMożliwe że tak poprostu mamy, nie ma co się zastanawiac musimy czekać na rozwój wydarzeń![]()
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
OwszemU mnie apka też podała owu parę dni temu a skoku temperatury nadal brak (liczę że będzie jutro bo to by się zgrało ze śluzem i tym ze dziś miałam spadek temperatury). @HeraUnique pisała, że skok może być nawet 3-4 dni po owu, więc zakładam, że taka nasza natura![]()
I sądzę żeNo ale testy pozytywne mialam 18.11 i to dwa zwykły paskowy i Clearblue elektroniczny a kolejnego dnia już spadek LH.. chyba że owu po pozytywnym teście wystąpiła później np 2 dni i dopiero teraz ten skok.. ehh nie mam pojecia, no cóż odpowiedź będę miała jak @ przyjdzie, bo faza lutealna u mnie to 14 dni..
Tak mogło być właśnie
Mystriousmc
Ojej biedna.. trzeba wyluzowac bo wiem, że przez takie rozkminianie wszystkiego w każdym calu to nic dobrego nie przynosi, choć wiem że to nie łatwe nie myśleć wcale..Dokładnie tak. Ja dziś rano przez analizowanie wszystkiego aż się mojemu facetowi popłakałam![]()
Ja na swojego też ostatnio coś nakrzyczalam o byle głupotę się pokłóciliśmy, ale na szczęście na krótko
Anushka_
Zaciekawiona BB
Nie.. była bodajże 10-11 listopada bo rwały mnie jajniki niesamowicie.. No nic może okres trochę opóźnia się po prostu.. przeciez beta się nie myliJakie głupie hasła [emoji2356] jak małe dziecko. Wygarnelabym szwagrowi bez ogródek [emoji35]
Moi przełożeni już mi niedawno oznajmili ze szukają kolejnej osoby do działu na moje zastępstwo bo pewnie niedługo zajdę w ciąże, mimo, ze nikt nie wie ze się staramy [emoji1787] u mnie to będzie z górki, będą wiedzieć szybciej niż ja [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ty tez możesz wyjść z inicjatywa [emoji6] nie rozumiem czemu tylko facet ma to robić, przecież kobieta tez może zabiegać o swojego mężczyznę, uwodzić, kusić [emoji2368]
Mi tez przybyło sporo ciekawej bielizny i innych rzeczy [emoji16] bawimy się na całego [emoji39] mój jak śpi przed nocka a wpadnę do pokoju przebrana w coś seksownego ni stad ni z owad to sam się tak nakręca ze zapomina o zmęczeniu [emoji23]
Rozumiem. Ale nikt wam nie każe biegać nago po całym mieszkaniu [emoji39]
Owu przesunięta? Czekać [emoji2368]
Mystriousmc
To chyba nie mam na co liczyć jeśli tak bedzie.. bo seksu malo było od pozytywnego testu tylko raz.. jakoś nam nie wyszło przez tą pracę i że wszystko na biegu.. w następnym cyklu postaram się wziąć wolne w te dni co planowana owu będzie ale weź tu bądź mądry i to przewidz a tylko dwa dni na tydzień wolne mogę miećOwszem
I sądzę że
Tak mogło być właśniewe will see
![]()
HeraUnique
Ja dzisiaj czytałam, że największe szanse zajścia są jeden/dwa dni przed owu. W dniu owu kobieta w okolicach 30 szanse na zajscie ma 1do 10,a dzień przed 1 do 3To chyba nie mam na co liczyć jeśli tak bedzie.. bo seksu malo było od pozytywnego testu tylko raz.. jakoś nam nie wyszło przez tą pracę i że wszystko na biegu.. w następnym cyklu postaram się wziąć wolne w te dni co planowana owu będzie ale weź tu bądź mądry i to przewidz a tylko dwa dni na tydzień wolne mogę mieć
coca
Nie.. była bodajże 10-11 listopada bo rwały mnie jajniki niesamowicie.. No nic może okres trochę opóźnia się po prostu.. przeciez beta się nie myli [emoji37][emoji853]
Skoro tak uważasz [emoji2368]
Mystriousmc
A to Ci nowinaJa dzisiaj czytałam, że największe szanse zajścia są jeden/dwa dni przed owu. W dniu owu kobieta w okolicach 30 szanse na zajscie ma 1do 10,a dzień przed 1 do 3![]()
Anio0lek
Tak ,niestetyRobisz prywatnie?
reklama
Mecenasowa27
Co nie zmienia faktu że można kochać się kilka dni przed owu, w trakcie jak i po to będzie jeszcze większą szansą jeśli to faktycznie by była prawda [emoji39]
Ja dzisiaj czytałam, że największe szanse zajścia są jeden/dwa dni przed owu. W dniu owu kobieta w okolicach 30 szanse na zajscie ma 1do 10,a dzień przed 1 do 3 [emoji854]