młoda1994
Fanka BB :)
(nie) dziękuję i napewno napisze. Nie zapomnę o was. W głębi duszy mam nadzieję że będą to same dobre wiadomości.Wow to super rzeczywiście u nas to już nie jest takie prostew takim razie powodzenia na wizycie daj znać po :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(nie) dziękuję i napewno napisze. Nie zapomnę o was. W głębi duszy mam nadzieję że będą to same dobre wiadomości.Wow to super rzeczywiście u nas to już nie jest takie prostew takim razie powodzenia na wizycie daj znać po :*
(nie) dziękuję i napewno napisze. Nie zapomnę o was. W głębi duszy mam nadzieję że będą to same dobre wiadomości.
U mnie nie wiadomo jak z terminem @, wcześniejszy cykl był 34 dniowy, mam nieregularne cykle, ale teraz po odstawieniu anty nie wiadomo jakie będą nawetA co u Ciebie Kochana ? Który to dzień po terminie ?
U mnie nie wiadomo jak z terminem @, wcześniejszy cykl był 34 dniowy, mam nieregularne cykle, ale teraz po odstawieniu anty nie wiadomo jakie będą nawet [emoji2955] mam nadzieję, ze nie dłuższy jak kolejny czylibpowinnam dostać za dwa dni, oby.. A co u Ciebie? [emoji4]
A który kasz dc? U mnie slaba sytuacja, bo badałam proga najpierw wyszedł mi 1 wodc owu nie było, ale za szybko go zrobiłam więc powtórzyłam i było prawie 10,więc raczej owu wcale nie miałam a testuje rano, bo nie przychodzi a brzuch bolał już kilka dni temu i nic. A tak bardzo chciałabym juz dostać i zacząć nowy cykl...To jeszcze nic straconego jeszcze test może być A Cienie łaskawy [emoji1] no ja miałam bardzo dziwna sytuację bo pierwszy raz miałam sluz plodny w 8 dc taki wiesz, mega, że pewnie owulacja blisko. I nie wiem czy to normalne czy może być z tego coś jeszcze jeśli była rzeczywiście owulacja czy coś jest nie tak:/
Główka do góry! Ja z upragnieniem czekam na @, bo w tym cyklu ide do mojego gina na monitoringA ja mam trochę doła jeszcze na miesiąc musimy odłożyć starania ze względu na homocysteinę mojąi teraz miałam iść do gina sprawdzić czy owulka wróciła po zabiegu i nie wiem czy iść czy iść dopiero za miesiąc po kolejnej @...
Główka do góry! Ja z upragnieniem czekam na @, bo w tym cyklu ide do mojego gina na monitoring![]()
Mam to samoDzięki. Miesiąc zleci i mam nadzieję, że homo nie zwariuje. Teraz jestem przed @ więc mam ochotę ryczeć![]()
A który kasz dc? U mnie slaba sytuacja, bo badałam proga najpierw wyszedł mi 1 wodc owu nie było, ale za szybko go zrobiłam więc powtórzyłam i było prawie 10,więc raczej owu wcale nie miałam a testuje rano, bo nie przychodzi a brzuch bolał już kilka dni temu i nic. A tak bardzo chciałabym juz dostać i zacząć nowy cykl...