mariaantonina96
Fanka BB :)
A jak dziś peak, dość wyski poziom lh : 2,4
To mniej więcej kiedy powinna być owulacja, kiedy najlepiej przytulanki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrób jeszcze AMH, u mnie wszystko wychodzi idealnie, tylko nie pojawiają się pęcherzyki a jak się pokarze to bardzo mały. W piątek mam wizytę i się okaże czy znowu małe czy jakieś leczenia, ale w dużej mierze u mnie odpowiadania niskie AMHZobaczymy co pokaże dzisiejszy lub jutrzejszy dzieńja robiłam pakiet hormonalny nie robiłam nie wiadomo jeszcze jakiś badań bo bym się nakręcała
tsh,FSH, Lh,estradiol,prolaktyna,dhea s04, testosteron , glukoza i kwas foliowy
taki miałam pakiet tylko dokupiłam sobie dwa ostatnie tak dla siebie
![]()
Tak, widać było ewidentnie, że ciemnieją, a potem w ciągu dwóch dni wybielały prawie. A nie piłaś przez dwie godziny przed testem?
Najlepiej i dziś i jutroA jak dziś peak, dość wyski poziom lh : 2,4
jużA jak dziś peak, dość wyski poziom lh : 2,4
Dziewczyny 23 dc no i mnie podkusiłotest z clearblue (rozebrany) Wiem ze powinnam czekać ale no same wiecie jak to czasem jest.
a ile do @ jeszcze, ja nienawidzę clear blue, barwnik niebieski na nich ciężko się barwi, poczekaj i proponuje test z różowym barwnikiem.Dziewczyny 23 dc no i mnie podkusiłotest z clearblue (rozebrany) Wiem ze powinnam czekać ale no same wiecie jak to czasem jest.