Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@coca
wiem że to kwestia indywidualna, ale czy luteina opóźnia ci przyjście @?
@HeraUnique stosujesz borowinę w tym cyklu też?
Jakos dziwnie pobudza mnie fakt że będę miała borowinę wspomagacze w 2 fazie, moze nawet te testy ovu bede robić,dziwna jestem, a może po prostu to fakt że coś się będzie działo w tych moich staraniach bo na witaminkach jakos nic nie wychodzi.
Wyniki na pewno nie są zle. Lekarzem nie jestem ale myśle ze spokojnie możesz czekać na wizytę bez stresuZobacz załącznik 1212345Zobacz załącznik 1212344
Mamy wyniki, dziewczyny czy wy umiecie to zinterpretować? Wizytę u lekarza mamy 17 grudnia a do tego czasu to ja oszaleje![]()
Ja zrobiłam drożność w 5 cyklu starań.mąż idzie jutro się zbadać z kolegą, więc chociaż tutaj będziemy wiedzieć. Ale ja się mocno trzymam że nie zrobię drożności przed upływem 6 miesięcy. Reszta jest ok. Z resztą 1/3 niepłodności jest idiopatycznadobra już was tu nie dołuje, bo dzisiaj ewidentnie nie jest mój dzień.
Teoretycznie może być wcześniej okres, skoro owu była wcześniejHej,
Nurtuje mnie pewna rzecz. Byłam na monitoringu 28.11 i wtedy okazało się, że pęcherzyk już pękł - był to 13 dc. Cykle mam z reguły 30 dniowe. Skoro owulację miałam wcześniej to okres też powinnam mieć wcześniej? Teoretycznie mam 7 dni do spodziewanej, ale pierwszy raz u mnie taka sytuacja i cały czas zastanawiam się jak powinnam teraz odliczać
![]()
Dziękuję za odpowiedźWyniki na pewno nie są zle. Lekarzem nie jestem ale myśle ze spokojnie możesz czekać na wizytę bez stresu![]()
A ja wiem ciążaNie tu miałam napisać. Nie wiem jak to zrobiłam. Przepraszam![]()