mariaantonina96
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki!Ja też będę robiła test w święta z nadzieją na najpiękniejszy prezent
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki!Ja też będę robiła test w święta z nadzieją na najpiękniejszy prezent
![]()
Super!Zgłaszam się ja też testowanie 24.12 o ile doczekam do tego dnia.
No a jak! Byle tylko nam wszystkim się ten plan udałWidzę, że my sporo nas chce na cwaniaka święta zrobićw prezencie test po co się wysilać z pomysłami, znowu jakieś skarpetki, szaliki, krawaciki
![]()
Widzę, że my sporo nas chce na cwaniaka święta zrobićw prezencie test po co się wysilać z pomysłami, znowu jakieś skarpetki, szaliki, krawaciki
![]()
No ja sobie też, tak będę musiała kombinować co sobie na pocieszenie kupić. Ile można, co miesiąc coś, jak małemu dziecku za to że coś poszło nie takHaha. U mnie to bardziej prezent chcę zrobić sobie [emoji16]
Weź nie denerwuj bo mi ostatnio śmierdział i się zastanawiałam czy jakaś infekcja się nie przywlokla, choroba albo witaminy wychodzą w moczuImplantacja trwa kilka dni, więc jak któraś odczuwa dyskomfort, to na pewno nie jeden dzień i raczej z czasem jest tylko gorzej.
Ja jestem w gronie tych "szczęśliwców", co zawsze mają jakieś mega atrakcje z tym związane i nie da się przeoczyć. TZ jak jestem w totalnej rozsypce mówi: jak jesteś chora to potem wychodzą Ci dwie kreski![]()
Zatem mam zupełnie nowy objaw w swojej ciąży urojonejKiedyś, któraś dziewczyna napisała, że zmienił jej się zapach moczu. Tadam
Już widzę, jak od teraz wszystkie wąchają co wysikały.![]()
Są wyniki [emoji87][emoji3590][emoji3590][emoji3590]