Mamadwojki91
Zaangażowana w BB
Dziewczyny beta mi wyszła 6. Nie wiem co mam myśleć.. Jutro okres niby ma byc planowo. Potrzebowałam na dzisiaj mieć pewność bo mamy imprezkę i chciałam wiedzieć czy ewentualnie jakieś winko mogę. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiedyś pytałam to powiedzieli, że za młoda jestem... Badam się dotykowoO matko nigdy jeszcze ? To chyba najwyższy czas się skontrolowaćja się staram co roku max co dwa lata.
Jezuui mam wrażenie, że sobie wyszukuję choroby. Jak pójdę na usg to coś wyjdzie. Teraz czekam na termin konizacji. Trzymajcie kciuki, żeby był krótki.
Trzymam kciukiJeśli wcześniej mnie nie zaskoczy to w niedzielę testuje![]()
Winko Ci nie zaszkodziDziewczyny beta mi wyszła 6. Nie wiem co mam myśleć.. Jutro okres niby ma byc planowo. Potrzebowałam na dzisiaj mieć pewność bo mamy imprezkę i chciałam wiedzieć czy ewentualnie jakieś winko mogę.![]()
I choć to żadna różnica co wypijesz, bo poziom alko w winie jest większy niż w piwie to lepiej wybrać wino czerwone. Najlepiej z wysoką zawartością resweratrolu, np. Pinot Noir, St. Laurent, Marzemino, Merlot.Winko Ci nie zaszkodzitylko nie pij do upadłego
![]()
Hej Dziewczyny! Jestem ciekawa Waszej opinii nt. mojego przypadku. Staramy sie z mężem o drugie dziecko od kilku miesięcy. Ostatnia miesiaczka zaczela mi sie 7 lipca. Owulacja sie nieco presunela i wypadla na około 25 lipca. W tych dniach staralismy sie. 31 lipca czyli w 25 dniu cyklu beta wyszła poniżej 0.2. Jak myslicie, czy zrobiłam ja za wczesnie? Cykle mam +/- 30 dniowe. Miesiączka powinna byc 6 sierpnia. Powiedzcie, co o tym sądzicie. Pamiętam, ze w poprzedniej ciąży ostatnia miesiączka była 21 maja a 30 czerwca beta wyniosła 1840, więc ciągle licze na to, że moze jednak sie pospieszyłam z badaniem![]()
Mi w 2 ciazach powtórzył się ból piersi i ich obrzmienie. Za każdym razem na samym początku pierwszy kęs śniadania tak.ciezko wchodził że.wiedzialam że.na pewno to.to. W biochemicznej nie bolały mnie piersi ani nie było tej chwilowej mdlosciPytanie do dziewczyn, które już były w ciąży i udało im się zajść w ciążę następny raz. Czy miałyście w każdej ciąży takie same objawy? W pierwszej ciąży bolał mnie brzuch jak na okres, już tydzień przed terminem, piersi zrobiły się obolałe i obrzmiałe, a sutki wrażliwe. A teraz się zastanawiam czy te objawy się powtórzą czy nie ma reguły.
Nigdy nie wolno porównywać ciąży do ciąży nawet u tej samej osoby. Nigdy ciąża nie będzie taka sama zawsze się coś bedzie różnic.Ja to prostu chyba zaczynam przeżywać że znowu się nie udało, bo porównuje wszystko do tych objawów z pierwszej ciąży. Jestem 4 dni przed terminem @. Piersi co prawda zrobiły się wielkie i ciężkie, ale nic poza tym. Po tej pierwszej ciąży przestałam mieć PMS. Coś się tam kłuje raz z jednej, raz z drugiej strony, ale nie jest to typowy ból przed @.
Rozumiem w pełni. Ja przed pierwszym USG chodziłam po ścianach poczekalni. Pacjentki czekające patrzyły na mnie jak na wariatkę, bo wszystkie siedziały i czytały coś w tel, a ja po prostu kilometry po korytarzu [emoji6] stres jest normalny, ale nie nakręcaj się, przede wszystkim nie czytaj internetow, bo to stresuje jeszcze bardziej. Dlaczego niby teściowa zaprzecza ciąży? [emoji44][emoji1751]Dziewczyny tak się naczytałam o pustym jaju płodowym, że teraz panikuje przed pierwszym usg. Nie mogę przestać o tym myśleć. Jeszcze teściowa zaprzecza, że jestem w ciąży.
Do tego martwi mnie ból podbrzusza i mimo, że wiem, że to normalne, to się nakręcam. Odbija mi.
Poszłam na bete, wyniki dopiero o 19, a ginekologa mam o godzinie 21. Tyle godzin czekania i strachu.