Magd.a
Fanka BB :)
ja mam ovufriendDziewczyny używacie jakieś fajne apki do obserwacji cyklu itd? Ja jestem na razie na femometer, ale to dlatego że mam od nich temometr i temp się sama wpisuje po ściągnięciu z termometra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam ovufriendDziewczyny używacie jakieś fajne apki do obserwacji cyklu itd? Ja jestem na razie na femometer, ale to dlatego że mam od nich temometr i temp się sama wpisuje po ściągnięciu z termometra
Ostatnio mojemu koledze z pracy śniło się, że urodziłam dziecko i widział w śnie moje córki i to maleństwo. I był w szoku, że nie miał nigdy tak realnego snu. On nie wie że chcę mieć dziecko.Snilo mi się, ze ujrzałam na teście dwie kreski.
Wszystkim powiedziałami z emocji poszłam zrobić test i dupa ...
Dalej czekam na @ albo jest za wcześnie na test jeszcze
Przerobiłam wiele, ale kiedyś na staraczkach I połowy jakąś dziewczyna pisała o Ovufriend i sciagnelam, super, polecam, w poprzednim cyklu wyliczył mi 48/100 objawów ciąży, więc nawet apka nie pozwoliła mi się nakrecicDziewczyny używacie jakieś fajne apki do obserwacji cyklu itd? Ja jestem na razie na femometer, ale to dlatego że mam od nich temometr i temp się sama wpisuje po ściągnięciu z termometra
Tak, ja używam OvuFriend i jestem bardzo zadowolonaDziewczyny używacie jakieś fajne apki do obserwacji cyklu itd? Ja jestem na razie na femometer, ale to dlatego że mam od nich temometr i temp się sama wpisuje po ściągnięciu z termometra
O właśnie to Ty na staraczkach pisałaś o tej apceTak, ja używam OvuFriend i jestem bardzo zadowolona![]()