Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja się dopiero zaczełam starać, a za 2 tyg kończę 26 latDziewczyny a jak długo się już staracie i w jakim wieku jesteście? I czy macie problemy zdrowotne czy po prostu z jakiegoś powodu nie wychodzi? Wierze ze wszystkim z nas będzie dane zostać mamą![]()
@Frezjax zazdroszczę takiego póki co podejścia na luzieja sobie powtarzam, że wyluzuje, ale przychodzi komunikat z apki, że prognozowane płodne nastają i dostaje świra
póki co testów owu nie robię, nie mam cierpliwości i nieregularna pracę, wiec ciężko byłoby mi to robić
![]()
SuperJa się dopiero zaczełam starać, a za 2 tyg kończę 26 lat![]()
Dokładnie, nigdy nie ma dobrego momentu. I zawsze coś się w życiu dzieje.SuperJa z chłopem mamy po 25lat, bez ślubu ale zaręczeni i chyba nigdy nam się nie zechce hajtać. Życie spokojne na swoim, czemu by nie spróbować. Oczywiście w głowie pełno myśli, a bo jeszcze jakieś dalszych podróży by się chciało, auto wymienić na lepsze ale doświadczenie par wkoło trochę też nam pokazało że niekoniecznie to jest takie hop siup, a dwa, nigdy nie będzie dobrego momentu
Bierzecie jakieś suplementy? Ja od miesiąca łykam pregna start, takie mi gin doradził na początek. Zobaczymy co będzie![]()
Ja mam 30l. W grudniu 31 [emoji2368] rozwódka [emoji849]
Mam już córkę 8lat, teraz kiedy w końcu poniekąd mam życie ułożone, w końcu jestem można powiedzieć szczęśliwa, to druga dzidzia nie chce się pojawić.. Z córką wyszło w 1wszym podejściu, a teraz pół roku już minęło.
Mam nadzieję, że owu wrócilo, a jak nie to zastrzyk mnie czeka na pękanie pęcherzyka. Generalnie podobno jestem okazem zdrowia, metabolizm i skład ciała mi zmierzyli i ocenili ostatnio na 24latki [emoji2956] to dobrze, bo mam młodszego partnera życiowego [emoji16]
W tym cyklu cuda się dzieją, bo plodny śluz w mega ilości pojawił się już w 7dc, dzisiaj mam 10dc i chyba śluz zanika [emoji848][emoji848][emoji848] czy możliwe żebym tak wcześnie mogła mieć teoretycznie owu? Hmm.. Muszę proga zbadać za tydzień chyba, tzn zbadam na pewno, bo muszę dla gina, ale ciekawy ten lipiec [emoji2356]