Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja w tych samych, piękny masz przyrost
A jaki poziom Wit D? Mi ładnie wzrosła po tej
No i dlatego też polecają metyle czyli gr B i foliany
Jeszcze nie wiem ale teściowa jest pielęgniarką i mi wszystko ogarniadostanę jakąś wysoką dawkę i tyle. Teraz jeszcze krew na B12, ferrytyna i łykać, łykać, łykać ... Pewnie dobre 3 miesiące
HejHej, jestem tu nowa. Od kilku dni ślędzę to forum i postanowiłam dołączyć.
Staramy się 13 miesięcy, w lutym ciaza bez zarodkowa poronienie samoistne ok3 tydz.
W lipcu mialam wykonywane hsg, teraz pierwszy cykl starań po badaniu. Dzis 23dc![]()
Trzymam kciuki za was wszystkie i czekam na testowanie.
To i ja się pochwalę
Nam się udało
Po wielkich wybojach, do 3 razy sztuka, jeszcze bez ingerencji klinik. Wczoraj pierwsza wizyta u lekarza, 7tydzien, zarodek odpowiada wielkością do wieku ciąży, serduszko bijące i co najważniejsze w końcu na swoim miejscu -w macicy![]()
Gratulacje dziewczynyJa dzis tez zobaczylam mocna druga kreseczke na tescie po tym jak wczoraj nie dostalam okresu.
W 28dc testy najtansze z allegro biale w 31 dniu cyklu dwie mocne kreski na czulym tescie.
Brak objawow juz myslalam ze cykl stracony ale jak normalnie mialam susze przed okresem tak dwa dni wczesniej troche wiecej sluzu niz normalnie i bole brzucha jak na okres.
Mysle ze u mnie mocno pomogla dieta i suplementacja.
Dziewczyny które biorą olej z wisiołka jak to bierzecie bo mi gin kazała brać ale zapomniałam zapytać od kiedy wiem tylko że 2x1