Po jakim czasie od planowej @ robicie testy?Kciuki za test.
Ja w środę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po jakim czasie od planowej @ robicie testy?Kciuki za test.
Ja w środę
Po jakim czasie od planowej @ robicie testy?
Niestety równie dobrze mogłaś mieć cykl bezowulacyjny i wtedy też są dłuższe cykle.Dziewczyny u mnie lekki cień, mam nadzieję, że to fabryczna już za późno żeby pokazała się kreska @ jeszcze nie ma czyli owu się mega strasznie przesunęła o ile w ogóle była. W bo skoro jeszcze małpy nie ma, więc mogła mi się dużo przesunąć. Matko tak bardzo boję się biochemicznej.. Jestem taka smutna dzisiaj [emoji58]
Mam nadzieję! Przy biochemicznej tez miałam takie cienieNiestety równie dobrze mogłaś mieć cykl bezowulacyjny i wtedy też są dłuższe cykle.
Spokojnie ja mialam 23 i zaszłam. Jesli jest jakis problem to sama witamina d nic nie da. Ale fakt jest wazna. Nie mniej wiele osob ma ponizej poziomu a zachodzi bez problemuCzyli tak czy tak 30 trochę mało zobaczymy po kroplach sobie skontroluje raz jeszcze![]()
Spokojnie ja mialam 23 i zaszłam. Jesli jest jakis problem to sama witamina d nic nie da. Ale fakt jest wazna. Nie mniej wiele osob ma ponizej poziomu a zachodzi bez problemu
Dziewczyny! Byłam teraz w toalecie i na papierze śluz lekko czerwony.na @ za wcześnie 27dc nigdy mi się to nie zdarzylo. Czy to plamienie implantacyjne?
![]()
Plamienia implantacyjne zdarzają się bardzo rzadko bo zaledwie w około 20-25% przypadków. I nie jest to nigdy żywa krew w śluzie z tego co pamiętam. No i plamienie implantacyjne jest 7 dni przed terminem @ tak około a nie tuż przedDziewczyny! Byłam teraz w toalecie i na papierze śluz lekko czerwony.na @ za wcześnie 27dc nigdy mi się to nie zdarzylo. Czy to plamienie implantacyjne?
![]()