młoda1994
Fanka BB :)
To się nie stresuj. Ma prawo jeszcze nie być widać nic na usg.Mam wynik 1039.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To się nie stresuj. Ma prawo jeszcze nie być widać nic na usg.Mam wynik 1039.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeKochane, na obecną chwilę nie myślę o tym co mnie spotkało. Cieszę się tym że dostałam szansę. Nie martwcie się proszę, będę dawała relacje z każdej wizyty. Życzę tym które się starają by ujrzały szybko dwie kreseczki
.
Jesteś żywym przykładem że wszystko się może zdarzyć. Gratuluję i życzę spokojnej ciąży.Kochane, na obecną chwilę nie myślę o tym co mnie spotkało. Cieszę się tym że dostałam szansę [emoji4]. Nie martwcie się proszę, będę dawała relacje z każdej wizyty. Życzę tym które się starają by ujrzały szybko dwie kreseczki [emoji8][emoji8][emoji8].
Zazdroszcze spokoju, podziel sięKochane, na obecną chwilę nie myślę o tym co mnie spotkało. Cieszę się tym że dostałam szansę. Nie martwcie się proszę, będę dawała relacje z każdej wizyty. Życzę tym które się starają by ujrzały szybko dwie kreseczki
.
Trzymam kciuki i gratuluję [emoji3590]Kochane, na obecną chwilę nie myślę o tym co mnie spotkało. Cieszę się tym że dostałam szansę [emoji4]. Nie martwcie się proszę, będę dawała relacje z każdej wizyty. Życzę tym które się starają by ujrzały szybko dwie kreseczki [emoji8][emoji8][emoji8].
Mi lekarz tylko przepisywał luteinę jak miałam cykle stymulowane clo.No właśnie biorę duphaston![]()