reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Patrz bo w ksiedze rekordow bedziesz ? ;) jaki teraz rekord za jedną ciaza jest? ;)
A tak dla rozluźnienia sytuacji, to im więcej patrzę na usg to widzę coraz więcej pęcherzyków. Widzę też 4 pod tym z prawej strony haha [emoji1787][emoji1787]

Moja szwagierka miała dwa, ale został jej się jeden

reklama
A tak dla rozluźnienia sytuacji, to im więcej patrzę na usg to widzę coraz więcej pęcherzyków. Widzę też 4 pod tym z prawej strony haha 🤣🤣

Moja szwagierka miała dwa, ale został jej się jeden
Mi przy drugim porodzie sprawdzali 2 razy czy jeszcze nie mam tam drugiego dziecka😂 miałam duży brzuch a córka była mała. Słyszałam jak położna mowi do lekarza czy srawdził czy nie ma tam jeszcze jednego dziecka lekarz odpowiedział że sprawdził i to dwa razy 😂

Cześć dziewczyny byłam na usg. Znalazł dwa tycie pecherzyki. Pocieszał, że przez to, że sa dwa beta może rosnąć podwójnie a tam rośnie swoim tempem. Nie wiem co myśleć. Mówi, że jak beta 1000 to tak jakby była połowa na usg. Te pecherzyki są znikome i kazey mówi, ze powinny być już dużo większe. Czy wy coś widzicie na tym zdjęciu? :(
O matko fajtycznie , widze 3 😆😊🥰

reklama
Testy pozytywne wychodziły 31.07. Pewności oczywiście nie mam, ale nawet jak 3 dni sis przesunęła to sporo. Nie da się w tej sytuacji nie panikować. Widzę po ich minach, że raczej nic z tego nie będzie, bo juz powinno buc widać zarodek. Dziwi mnie ta beta, że tak rośnie. Próbuje nie panikować. Staram się jak mogę, naprawdę [emoji4][emoji4] e piątek będzie już wszystko wiadomo po tym usg. Przynajmniej powinno być wiadomo [emoji6][emoji6][emoji6]
Proszę cię chociaż przez te 2 dni nie nastawiaj się negatywnie. Myśl pozytywnie a napewno będzie wszystko w porządku. To że test wyszedł pozytywny 31.07 nie oznacza że wtedy miałaś owu mogła być szczerze mówiąc nawet tydzień później. Testy owu nie dawaja nam pewności.

Do góry