• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dzięki dziewczyny że jest takie forum. Apropo HPV to ja orzedy1 ciąża miałam ale cytologia była ok, po ciazy 6 lat pierwszy raz w życiu taka cytologia. Ale po tych globulkach jest jakoś lepiej, serio. Czuję się jakaś świeższa :D

Dziewczyny przed chwilą myślałam, że okres w końcu nadszedł! Taki lekko żółtawy brązowy śluz i nic cisza dalej znikło. Na teście różowa lekka kreska. Jestem prawie pewna, że to znów ciąża biochemiczna. Chyba sprawdzę betę. Teraz pytanie kolejne. Czy jeżeli okaże się, że to biochemiczna i dostanę krwawienia to mogę wykonać badania na początku cyklu czy jak to zrobić wtedy...
Test taki :/ kreska była widoczna od razu, ale wypalam ją w torebkę i zdążyła wyschnąć wygląda troszkę inaczej.. 😔😔

Załączniki

• IMG_20200713_092613.jpg
    IMG_20200713_092613.jpg
    958,3 KB · Wyświetleń: 164
Dziewczyny przed chwilą myślałam, że okres w końcu nadszedł! Taki lekko żółtawy brązowy śluz i nic cisza dalej znikło. Na teście różowa lekka kreska. Jestem prawie pewna, że to znów ciąża biochemiczna. Chyba sprawdzę betę. Teraz pytanie kolejne. Czy jeżeli okaże się, że to biochemiczna i dostanę krwawienia to mogę wykonać badania na początku cyklu czy jak to zrobić wtedy...
Test taki :/ kreska była widoczna od razu, ale wypalam ją w torebkę i zdążyła wyschnąć wygląda troszkę inaczej.. 😔😔
A dlaczego wykluczasz ciążę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry